sunt insarcinata?: (

11-06-2010
mirey_alerim
Nu este medic/terapeut
mirey_alerim
buna ziua.am facut sex neprotejat pe data de 8 iunie.a ejaculat in mine...am ciclul regulat..cam de 30 zile...mi-a venit ultima oara pe 22 mai.ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata? va rog raspundeti cat mai repede cu putinta. Va mltumesc
2 comentarii
0
11-06-2010, ora 11:06
Diana01
Nu este medic/terapeut
Diana01
dupa calculele mele ai mari sanse sa fi ramas...erai in perioada fertila...am patit'o si eu..tot asa ca tine am facut si am ramas..sfatul meu este ca sa nu mai faci neprotejat.daca vrei sa ejaculeze in tine ia'ti pastile sa fii sigura ca nu ramai, asta in cazul in care nu'ti doresti un copil.
0
12-06-2010, ora 14:11
florinel subtirel
Nu este medic/terapeut
florinel subtirel
BUNA MA NUMESC KATY AM 20 DEANI SI AM RAMAS ANSARCINATA SI AM O PROBLEMA MARE DE TOT, EU SUFAR DE O BOALA DISTROFIE MUSCULARA SI AM O RUGAMINTE MARE LA DUMNEAVOASTRA DACA MA PUTETI AJUTA CU VREUN SFAT CE TREBUIE SA FAC, SI CE SANSE AM SA NASC UN COPIL NORMAL ASTEPT CU NERABDARE RAS DE LA DUMNEAVOASTRA CA SANT FOARTE STRESATA
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul