sunt insarcinata?
Buna pe 16.07 am facut sex neprotejat.Ma penetrat de 2 ori in vagin, dar nu si'a dat drumu in mine..Dupa 2 zile, am avut menstruatie, dar luna asta mi'a intarziat.Mentionez k nu am avut niciodata menstruatia regulata.E posibil sa fiu insarcinata?Am facut deja 2 teste de sarcina la diferenta de o saptamana si din amandoua reiese k nu sunt..dar nu stiu ce sa mai fac..si nu am nici o sintoma de greata sau urinari sau mai stiu eu ce... imi puteti da si mie un sfat?Va multumesc
3 comentarii
va rog frumos imi puteti da un raspuns? Nu stiu ce sa mai fac... Am 16 ani si sunt disperata... Astept un raspuns.. Va multumesc
In primul rand nu te panica. daca ai facut doua teste de sarcina la o saptamana distanta si amandoua sunt negative, ar trebui sa te linistesti, cred eu. daca totusi inca iti e teama, incearca sa faci unul cu prima urina de dimineata, atunci e cel mai sigur, daca iese negativ, atunci chiar n-ai de ce sa-ti faci griji. asigura-te ca au trecut 3 saptamani de la contactul sexual. si-apoi daca n-ai avut menstruatia regulata chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. eu am 17 si am cam trecut si eu pe-acolo. ai grija de tine.
merci mult de tot de sfat...asa am sa fac..sper sa fie totul ok.. Ink o data iti multumesc..m'am mai calmat putin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 2sunt sau nu gravida??
- 7poate ramane insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 7semn de sarcina?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 7exista vreun risc?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 2Poate ramane insarcinata ?
- 1Sarcina ?
- 12posibil sarcina?
- 5sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 3sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 1Posibila sarcina?
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 1Am ramas insarcinata daca?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: