sunt insarcinata?
Am anticonceptionale timp de 5 ani.In luna iunie m-am oprit. am asteptat 4 luni pana sa incep sa fac sex neprotejat. In luna iulie mi-a intarziat 2 saptamani, in august mi-a venit cum trebuie, in septembrie mi-a venit cu o saptamana mai devreme si luna aceasta inca nu mi-a venit. Trebuia sa imi vina pe 13 octombrie. Ultimul CM l-am avut pe 15 septembrie si m-a tinut 4 zile (asa ma tine mereu). Ultimul contact sexul neprotejat a fost pe 9 octombrie.Mi-am facut 3 teste de sarcina dar toate au iesit negative. Totusi am inceput sa am semne ale femeilor gravide: mi-au crescut sanii, am dureri de cap, dureri de mijloc, de spate. Intrebarea mea este daca este posibil sa fiu insarcinata. Mentionez ca vreau sa raman insarcinata.
1 comentarii
Din moment ce testele de sarcina au ieşit negative, este de presupus că nu sunteţi gravidă. Creşterea sânilor poate fi un semn precoce de sarcină, dar mai poate apărea şi ca semn al apropierii menstruaţiei. Durerile de cap nu fac parte din tabloul sarcinii precoce, ca şi durerile de spate: pentru ele trebuie găsită altă cauză.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??