sunt insarcinata?

05-03-2012
andreea19900
Nu este medic/terapeut
andreea19900
Luna trecuta prietenul meu a ejaculat in mine, la un interval de 20 de ore am luat prima pastila, postinor, iar pe a doua la 13 ore..intre timp mi s-au umflat sanii si ma dureau, mai aveam niste secretii maronii, asta cateva zile, aqm trebuia sa-mi vina pe 5 dar am niste scurgeri, imi vine putin, foarte putin de ieri..este posibil sa fi ramas insarcinata...?va rog sa ma ajutati..multumesc frumos
2 comentarii
0
05-03-2012, ora 16:01
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu esti insarcinata, menstruatia o sa iti vina insa nu mai lua Postinor pe viitor, nici alta pastila de urgenta intrucat iti va cauza dereglari hormonale. Pilula de urgenta se ia de MAXIM doua ori pe an.
0
06-03-2012, ora 11:10
andreea19900
Nu este medic/terapeut
andreea19900
Multumesc frumos pentru raspuns...stiu ca este periculoasa, dar era urgent..nu o sa mai iau...Va doresc o zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul