Sunt insarcinata?
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in ziua 13-a a ciclului menstrual am avut contct sexual, in urmatoarele 2 zile am avut scureri roz, rosii si maro plus ca am o sensibilitate la sani si sunt un pic mariti.Are cineva idee ce inseamna? Ma gandesc sa nu fie o problema, eu vreau sa raman insarcinata si mentionez ca inca nu mi-a iesit rezultatul la analizele pt sarcina. Am avut in trecut candida dar alte simptome de vreo boala nu am. Pot fi semne ca as fi putut ramane insarcinata? Multumesc mult si astept un raspuns
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in ziua 13-a a ciclului menstrual am avut contct sexual, in urmatoarele 2 zile am avut scureri roz, rosii si maro plus ca am o sensibilitate la sani si sunt un pic mariti.Are cineva idee ce inseamna? Ma gandesc sa nu fie o problema, eu vreau sa raman insarcinata si mentionez ca inca nu mi-a iesit rezultatul la analizele pt sarcina. Am avut in trecut candida dar alte simptome de vreo boala nu am. Pot fi semne ca as fi putut ramane insarcinata? Multumesc mult si astept un raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??