sunt insarcinata?

21-12-2012
mihaelaa95
Nu este medic/terapeut
mihaelaa95
buna! acum fix o saptamana am avut contact sexual cu prietenul meu..prima data n-am folosit prezervativ dar foarte putin...el spune ca nu si-a dat drumu. luna trecuta menstruatia mi-a venit pe data de 20 iar acum pana in prezent nu mi-a venit. se poate sa-mi intarzie? ma dor sanii ca si cand ar trebui sa-mi vina...nuj ce sa cred...mi-e foarte teama:-s
2 comentarii
0
21-12-2012, ora 13:46
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
nu se simpt simtomele asa repede dupa un contact sexul neprotejat si daca ar fi cazul unei sarcini abia dupa 2 saptamani cand putem spune ca a avut loc fertilizarea poti simti cateva simtome si testul de sarcina de asemenea dupa 14 zile iti indica o posbila sarcina.in privinta intarzierii Cm e normal din diferite motive sa mai intarzie, stres, oboseala schimbarea temperaturii etc sunt cativa factori care pot influenta intarzierea CM.Eu candva am avut un Cm foarte regulat iar de vreo 2 ani numai este deloc regulat am si luni cand intarzie si 10zile.Sanii mei devin mai durerosi si tari chiar si cu 10 zile inainte de a veni Cm iar in momentul cand imi simpt sanii normali fara dureri si lejeri deja stiu ca in cateva ore imi vor aparea musafirii:)))cei mai asteptati de fel.Tind sa cred ca esti prea stresata pe seama ca ai putea ramane insarcinata si daca e asa lunar mai bine ai lua anticonceptionale sa fii mai sigura.
0
21-12-2012, ora 14:06
mihaelaa95
Nu este medic/terapeut
mihaelaa95
a fost doilea contact sexual...si ma gandesc ca poate ar fi si din cauza asta intarzierea...ca s-a produs ceva nou..plus ca de vreo 2 sapt sunt racita
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul