sunt insarcinata?
buna! acum fix o saptamana am avut contact sexual cu prietenul meu..prima data n-am folosit prezervativ dar foarte putin...el spune ca nu si-a dat drumu. luna trecuta menstruatia mi-a venit pe data de 20 iar acum pana in prezent nu mi-a venit. se poate sa-mi intarzie? ma dor sanii ca si cand ar trebui sa-mi vina...nuj ce sa cred...mi-e foarte teama:-s
2 comentarii
nu se simpt simtomele asa repede dupa un contact sexul neprotejat si daca ar fi cazul unei sarcini abia dupa 2 saptamani cand putem spune ca a avut loc fertilizarea poti simti cateva simtome si testul de sarcina de asemenea dupa 14 zile iti indica o posbila sarcina.in privinta intarzierii Cm e normal din diferite motive sa mai intarzie, stres, oboseala schimbarea temperaturii etc sunt cativa factori care pot influenta intarzierea CM.Eu candva am avut un Cm foarte regulat iar de vreo 2 ani numai este deloc regulat am si luni cand intarzie si 10zile.Sanii mei devin mai durerosi si tari chiar si cu 10 zile inainte de a veni Cm iar in momentul cand imi simpt sanii normali fara dureri si lejeri deja stiu ca in cateva ore imi vor aparea musafirii:)))cei mai asteptati de fel.Tind sa cred ca esti prea stresata pe seama ca ai putea ramane insarcinata si daca e asa lunar mai bine ai lua anticonceptionale sa fii mai sigura.
a fost doilea contact sexual...si ma gandesc ca poate ar fi si din cauza asta intarzierea...ca s-a produs ceva nou..plus ca de vreo 2 sapt sunt racita
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??