Sunt insarcinata?
Buna,
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
1 comentarii
Sarcina nu e daca ti-a venit menstruatia.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 3lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 4sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata sau...ce?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 1insarcinata sau nu?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 0Posibila sarcina?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 0Pot rămâne gravida?
- 3Sarcina posibila
- 5Am nevoie de o parere
- 2Imi intarzie menstruatia
- 1Risc de sarcina?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: