Sunt insarcinata?
Buna,
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
1 comentarii
Sarcina nu e daca ti-a venit menstruatia.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5sunt gravida?
- 4sunt gravida? ce medicamente?
- 4ciclu regulat.. de 4 zile imi intarzie = sarcina?
- 10posibila sarcina
- 4insarcinata?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 13Pot fi insarcinata?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 0Sarcina sau nu?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: