Sunt insarcinata?
Buna,
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
Am avt contact sexual neprotejat!Dupa 2 zile am inceput sa am o scurgere urat mirosioare, si dupa o saptamana mia venit menstruatia, desii trebuia sa imi vina prin 17 18, mie mi a venit in 6, si deja de 5 zile ma tine si curge foarte tare inca si acum.Plus de astea am ameteli si greturi cateodata si ma simt foarte balonata, am impresia ca am burta mare si ma duc la baie foarte des.Sunt foarte nelamurita si nu stiu daca e posibil sa fie sarcina sau nu stiu ce ar putea fii!!1
1 comentarii
Sarcina nu e daca ti-a venit menstruatia.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Daca iti apare scurgerea urat mirositoare dupa menstruatie, mergi la un consult ginecologic si cere tratament pentru tine si partener.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7duphaston sa fie problema?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 2insarcinata sau nu?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 60e prietena mea gravida?
- 9sunt gravida?
- 3Sunt insarcinata?
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 1Probleme hormonale sau sunt insarcinata ?
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
- 1Simptome sarcina teste negative
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: