Sunt insarcinata?

Buna!
Astazi am fost sa-mi fac un ecograf abdominal pentu un control deaoarece sufar de SCI (sindrom de colon iritabil). Doamna doctor mi-a zis ca a observat ceva ce seamana cu o sarcina si mi-a zis sa revin peste o saptamana. Ultimul contact sexual (protejat) care l-am avut cu partenerul a fost cu o saptamana in urma cand era a 5-a zi a ciclului menstrual (chiar a curs o picatura de sange in timpul contactului). Inainte de asta am avut contact sexual in urma cu o luna, la fel, protejat. Vreau sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata si ce a vazut doamna doctor la ecograful abdominal?
Multumesc anticipat!
Astazi am fost sa-mi fac un ecograf abdominal pentu un control deaoarece sufar de SCI (sindrom de colon iritabil). Doamna doctor mi-a zis ca a observat ceva ce seamana cu o sarcina si mi-a zis sa revin peste o saptamana. Ultimul contact sexual (protejat) care l-am avut cu partenerul a fost cu o saptamana in urma cand era a 5-a zi a ciclului menstrual (chiar a curs o picatura de sange in timpul contactului). Inainte de asta am avut contact sexual in urma cu o luna, la fel, protejat. Vreau sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata si ce a vazut doamna doctor la ecograful abdominal?
Multumesc anticipat!
1 comentarii

S-o fi inselat, nu te speria..din cele ce spui nu ai cum sa fii insarcinata..fa-ti saptamana acesta un test de sarcina ca sa-i poti spune si de rezultatul acestuia...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 5sunt gravida?
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 3sarcina
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 8Oare sunt insarcinata sau nu?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 3sunt insarcinata?
- 1Poate fi vorba de colon iritabil ?
- 1Sunt gravida?
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Sindromul colonului iritabil sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: