Sunt insarcinata?
Buna!
Astazi am fost sa-mi fac un ecograf abdominal pentu un control deaoarece sufar de SCI (sindrom de colon iritabil). Doamna doctor mi-a zis ca a observat ceva ce seamana cu o sarcina si mi-a zis sa revin peste o saptamana. Ultimul contact sexual (protejat) care l-am avut cu partenerul a fost cu o saptamana in urma cand era a 5-a zi a ciclului menstrual (chiar a curs o picatura de sange in timpul contactului). Inainte de asta am avut contact sexual in urma cu o luna, la fel, protejat. Vreau sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata si ce a vazut doamna doctor la ecograful abdominal?
Multumesc anticipat!
Astazi am fost sa-mi fac un ecograf abdominal pentu un control deaoarece sufar de SCI (sindrom de colon iritabil). Doamna doctor mi-a zis ca a observat ceva ce seamana cu o sarcina si mi-a zis sa revin peste o saptamana. Ultimul contact sexual (protejat) care l-am avut cu partenerul a fost cu o saptamana in urma cand era a 5-a zi a ciclului menstrual (chiar a curs o picatura de sange in timpul contactului). Inainte de asta am avut contact sexual in urma cu o luna, la fel, protejat. Vreau sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata si ce a vazut doamna doctor la ecograful abdominal?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
S-o fi inselat, nu te speria..din cele ce spui nu ai cum sa fii insarcinata..fa-ti saptamana acesta un test de sarcina ca sa-i poti spune si de rezultatul acestuia...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare sunt insarcinata?
- 122oare sunt gravida?
- 6va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 13pot fi gravida?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 3buna ziua
- 3exista oare sarcina..?rog un medic sa rasp.
- 2pot ramane insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 3sunt sau nu gravida?
- 7exista vreun risc?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 4sex a doua zi dupa ce i sa terminat ciclul menstrual
- 9cred ca sunt insarcinata
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
Mai multe informații despre: Sindromul colonului iritabil sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: