Sunt insarcinata?

Am avut cu prietenul meu un act sexual neprotejat(dar el nu a ejaculat in interior) cu o luna in urma si acum imi intirzie menstruatia, dar am avut o tulburare alimentara, bulimia, se manifesta prin mancat excesiv urmat de vomat, si am citit ca asta duce la intirzierea sau lipsa menstruatiei. Si acum cind maninc prea mult, am impresia ca nu vreau, si nu prea am gust de mincare.
Dar dupa ziua in care am avut aceasta tulburare alimentara nu am mai vomitat nici o data. Ajutati-ma va rog cu un sfat sau pareri. Sunt oare insarcinata?!
Dar dupa ziua in care am avut aceasta tulburare alimentara nu am mai vomitat nici o data. Ajutati-ma va rog cu un sfat sau pareri. Sunt oare insarcinata?!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 4Este insarcinata?
- 3pot fi insarcinata?
- 7exista posibilitatea sa raman gravida?
- 3testul de sarcina cand se face?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 4gravida? ajutoooor!
- 3pot ramane insarcinata?
- 5Este posibila o sarcină?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 5sarcina sau nu?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 10a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: