Sunt insarcinata?
Buna ziua.. luna aceasta am avut 3 contacte sexuale.. si doar unul a fost neprotejat dar nu a lasat in mine.. menstruatia trebuia sa vina pe data de 20 si a venit in 27 maronie si in cantitate putina. de 2 zile tot asa vine maronie in cantitate foarte mica nu e ca de obicei.. si simptome premenstruale nu le am pe toate doar cateva.. ce poate sa fie? Sunt insarcinata?
2 comentarii
Buna Cristiana23,
Doar un test de sarcina poate sa iti spuna daca esti insarcinata sau nu. Daca nu este o relatie stabila (partener nou) ar fi indicat un examen de secretie pentru a exclude o cauza infectioasa.
Doar un test de sarcina poate sa iti spuna daca esti insarcinata sau nu. Daca nu este o relatie stabila (partener nou) ar fi indicat un examen de secretie pentru a exclude o cauza infectioasa.
Multumesc mult pentru raspuns..Test de sarcina am facut si a iesit negativ.. o sa astept luna asta sa vad cum va fi si daca e tot asa voi merge la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 7poate ramane insarcinata?
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 4Am comis-o
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 0sarcina ?
- 2Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 2Am rămas însărcinată??
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei