sunt insarcinata?
Buna ziua tuturor.sunt noua pe acest forum.vineri seara am fost la prietenul meu, ne-am jucat putin unul cu celalalt iar la un moment dat am simtit pe mana lichidul preejaculator.dupa asta mia facut oral, dupa sida 'frecat-o' de zona mea inima.precizez, sunt virgina, nu am fost penetrata.mai precizez si faptul ca in data de 26 am fost cea mai fertila, am avut ovulatia iar 'contactul sexual' s-a petrecut pe 27.de ejaculat a ejaculat dupa vreo 5 minute dupa asta.in 12 trebuie sa imi vina c.m, e posibil sa fiu insarcinata?va rog ajutaţi-ma cat mai repede!
3 comentarii
Va rog din suflet sa imi raspundeti.Sunt foarte speriata.precizez ca am in fiecare zi o scurgere mai transparenta
Sansele sunt egale cu 0 sa, ramai insarcinata fara a fi facut sex normal. Fara penetrare nu se poate ramane insarcinat. Am mai auzit insa ceva povesti ca poti ramane insarcinata daca faci baie in apa unde a fost ejaculat. Nici asta nu o prea cred dar nu sunt 100% sigura.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 9o parere avizata va rog
- 3Oare pot ramane insarcinata?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 1Sarcină sau nu?
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 0există riscul unei sarcini?
- 5oare sunt gravida
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 1Risc de sarcina?
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: