sunt insarcinata?
Buna ziua tuturor.sunt noua pe acest forum.vineri seara am fost la prietenul meu, ne-am jucat putin unul cu celalalt iar la un moment dat am simtit pe mana lichidul preejaculator.dupa asta mia facut oral, dupa sida 'frecat-o' de zona mea inima.precizez, sunt virgina, nu am fost penetrata.mai precizez si faptul ca in data de 26 am fost cea mai fertila, am avut ovulatia iar 'contactul sexual' s-a petrecut pe 27.de ejaculat a ejaculat dupa vreo 5 minute dupa asta.in 12 trebuie sa imi vina c.m, e posibil sa fiu insarcinata?va rog ajutaţi-ma cat mai repede!
3 comentarii
Va rog din suflet sa imi raspundeti.Sunt foarte speriata.precizez ca am in fiecare zi o scurgere mai transparenta
Sansele sunt egale cu 0 sa, ramai insarcinata fara a fi facut sex normal. Fara penetrare nu se poate ramane insarcinat. Am mai auzit insa ceva povesti ca poti ramane insarcinata daca faci baie in apa unde a fost ejaculat. Nici asta nu o prea cred dar nu sunt 100% sigura.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 409Postinor?
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 5este posibila o sarcina?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 9Pot sa iau contraceptive si maine?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 8Sunt insarcinata?
- 5Posibila sarcina?
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Posibil sarcina?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 0Beta hcg=1.2 mUI/ml
- 1Pot ramane insarcinata?
- 0Ajutați-Mă
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: