sunt insarcinata?

29-01-2006
helvi
Nu este medic/terapeut
helvi
folosesc anticonceptionalele logest. duminica, 22, m-am culcat cu prietenul meu si a terminat inauntru. luni seara am uitat sa iau pastila pt ziua respectiva (le iau la ora 8 seara). marti dimineata la 7 am luat pastila..si seara am mai luat una. pe prospect scria ca daca e o intarziere sub 12 ore sunt inca protejata. dar eu am avut 11 ore intarziere...
peste cateva zile voi face un test de sarcina. imi puteti insa spune orientativ care sunt sansele sa fiu insarcinata??
tin sa mentionez ca de atunci am mai avut contact sexual si a terminat tot inauntru.
2 comentarii
0
30-01-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
asa este cum scrie pe prospect.sunteti inca protejata.
asta inseamna ca puteti sta linistita.daca aceea este singura pastiluta uitata nu exista riscul sa fi ramas insarcinata.
0
24-05-2009, ora 08:11
mihaela 28
Nu este medic/terapeut
mihaela 28
nu am stiut unde sa postez si eu intrebarea pt dr evelyn.
am dori sa facem un bebe. sambata asta se fac 2 saptamani de la cpnceptie. daca am presupune ca "s-a prins". problema e ca eu am migrene, urate si sambata am luat un sumatriptan. as dori sa stiu daca in primele 2 sapt de sarcina sau chiar primele 3 am mai citit pe net, medicam afecteaza fatul. si sumatriptanul cat este de periculos?
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •