sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..

am avut ultimul ciclu pe 10 septembrie, am avut relatii neprotejate din data de 20 septembrie pana pe 1 octombrie. cam de o saptamana am usoare dureri de sani, sfarcurile sensibile la atingere, oare am ramas insarcinata imi doresc enorm de mult un bebe, mentionez ca am 36 de ani mai am un baiat de 9 ani si de luna trecuta ne am hotarat sa mai avem un copil.va rog sa mi raspundeti e posibil sa fie sarcina daca ma dor usor sanii si sfarcurile sensibile la atingere? eu nu am avut dureri de sani de obicei cand trebuia sa mi vina ciclul. si de aceea sper sa fie sarcina
6 comentarii

Poti sa-ti faci test de sarcina, acum arata si la 7-9 zile daca esti insarcinata.
Sanatate si o sarcina reusita asa cum iti doresti!
Sanatate si o sarcina reusita asa cum iti doresti!

Cel mai sigur e sa faci un test de sange a carui rezultat il ai in cateva ore, costa in jur de 40 lei, se numeste beta HCG sau Total HCG (ambele denumiri = acelasi test este).

Posibil sa fii insarcinata, insa nimeni nu iti poate spune cu certitudine. Sa iti faci un test de sarcina incepand cu 10 octombrie pentru o mai mare acuratete a rezultatului.

sper din suflet sa fiu insarcinata o sa astept pana pe 10 octombrie, asteptarea e cea mai grea

cred ca mai sigur este testul de sange, care arata mai repede decat cel din urina rezultatul (mie si unor prietene nu ne a aratat niciodata pozitiv testul de sarcina din urina dar la sange a fost totul clar)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3testul de sarcina cand se face?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 2As putea fi insarcinata?
- 5nu pot ramane insarcinata, incercam de 2 ani..
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 8insarcinata sau nu?
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 4Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 4sunt insarcinata?
- 3doresc enorm un copil
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 1menstruatie mai devreme...vreau bebe
- 5Este posibila o sarcina prin haine ?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: