sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
el si-a frecat penisul intre picioarele mele (dar nu a bagat-o) eu aveam chilotul pe mine si i-au curs pe chilotul meu cateva picaturi de lichid preejaculator, cunoscutii au zis ca e posibil sa raman, el a spus ca nu, eu sunt ingrijorata de ce spune lumea, este vreun risc chiar si 1%? intreb aici ca sunteti medici si va pricepeti
4 comentarii
"cunoscutii" fac misto de tine pentru ca probabil i-ai stresat suficient de mult cu intrebari de genul "da oare e posibil sa raman insarcinata?" si au cedat nervos, cum o sa facem si noi in curand daca ne mai intrebi mereu acelasi lucru cu diferite cuvinte :)
Nu. Nicio şansă. Nu aşa se realizează conceperea unui copil, sunt multe femei care chiar se chinuie cu sex neprotejat şi perioade fertile şi nu rămân din prima gravide... deci nu se poate din aer, de la baie, de la piscină, prin 3 perechi de haine etc etc
Nu se poate sa ramai insarcinata doar prin frecare de picior sau ma rog lichid pe chilot, atata timp cat nu a fost un contact propriu-zis nu ai de ce sa-ti faci probleme.
da. dar steriletul poate fi dăunător femeilor care nu au avut deja o sarcină. în plus există riscul unor infecţii şi boli cu transmitere sexuală
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1Este posibil sa fie gravida?
- 2pot ramane insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 9Sarcina sau nu...?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 0Sunt insarcinata?
- 5Sunt insarcinata?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 1Sarcina
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 2Insarcinata?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 0Am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: