sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii

buna ziua.pe data de 18 februarie 2015 am avut ultima data ciclul menstrual si durata dintre ciclurile menstruale este de 25-29 de zile(ps:nu stiu daca sunt regulate).relatii sexuale neprotejate am avut din a treia zi a ciclului pana prima si a doua zi de dupa ciclu.asa se intamplase si pana acum doar ca de data aceasta urmatoarea luna nu mi-a mai venit ciclul menstrual.luna deja se termina si ciclul nu mi-a mai venit.in schimb, de pe data de 28 martie am niste f putine scurgeri(genul albus de ou)maronii fara miros urat cu f usoare dureri.suntem pe 30 martie si tot am aceste scurgeri(nu pot sa zic ciclu pentru ca scurgerile sunt mult mai reduse si culoarea diferita) imi curgeau si cu o saptamana inainte dar erau incolore fara miros.am facut un test pe 27 martie dar a iesit negativ.ce poate fi si ce ma sfatuiti in legatura cu acest subiect?PS:nu iau anticonceptionale! MULTUMESC! o zi buna
1 comentarii

va rog ajutati-ma..dati-mi vreo parere..ceva.deoarece nu pot sa ajung in curand la doctor..va multumesc !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 8O fi sarcina sau nu?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 4semne de sarcina?
- 19pot fi insarcinata?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 0sarcina?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 19însărcinată?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 2Imi intarzie menstruatia
- 2Insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: