sunt insarcinata sau ce sa fie oare?

03-11-2011
cristinavls
Nu este medic/terapeut
cristinavls
ultima menstruatie mia fost pe 25 septembrie si acum suntem in 3 noiembrie si nu mi-a venit ciclu meu nu e regulat si luna trecuta a intarziat 10 zile cam asa.Deja de la ultima menstruatie sunt cam 40 de zile...in 23 octombrie am avut ultimul contact sexual si atunci am avut un necaz prezervativul a ramas inauntru dar a ejaculat afara...iar in 30 oct la o sapt am facut un test si a iesit negativ ce sa fie oare? un raspuns ca sunt nedumerita..
2 comentarii
0
03-11-2011, ora 15:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt, poate, 100 de cauze pentru care menstruaţia nu vine. E adevărat, sarcina este una dintre cele mai frecvente. Pentru a exclude o sarcină, este nevoie să mai faceţi un test (cel de pe 30 a fost prematur făcut). Considerând raportul din 23 octombrie ca suspect, un test de sarcină relevant poate fi făcut la 15 zile după acela.
0
10-01-2012, ora 13:50
mimituca
Nu este medic/terapeut
mimituca
buna am o intrebare in data de 17 decembrie am facut dragoste cu prietenul meu nu ne-am protejat, el a ejaculat afara insa jos, i-ar eu m-am sters cu un servetel umed, nu sunt sigura ca m-am sters bine.Dupa 2 saptamanimi-a fost rau.ciclul mi-a intarziat 4 zile eram speriata, dupa venirea ciclului am constatat ca acesta are o culoare maro foarte inchis dupa 2 zile de la venire ciclului mi-a fost din nou rau insa num am avut alte stari care ar sugera ca sunt insarcinata, iar in a 3 zi am avut o durere foarte mare de spate si de abdomen si am avut cheaguri de sange...oare ce s-a intamplat sunt foarte speriata nu stiu ce sa fac.Va rog sa ma ajutati.MULTUMESC!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul