sunt insarcinata sau nu?
buna...sunt noua...nu stiu prea multe despre acest forum, dr vas ruga dak se poate sa mi raspunde si mie la intrebare:sunt sau nu gravida..??ultimul act sexual a fost in noiembrie apoi la 2 zile dupa mi a venit ciclu, dr in decembrie nu mi a venit, apoi in ianuarie mi a venit si in februarie si pana acum nu mi a venit...km complicat nu???nush c sa zic dr sintome de sarcina cun am...ce spuneti????
2 comentarii
De ce nu iti faci un test?
Nu te costa f mult si in felul asta vei sti ce ai.Dar eu nu cred ca esti pt k pana acum se cunostea burta un pic, nu crezi? Sunt aproape 4 luni ! Acum depinde, poate ai altceva, de ce nu mergi la medic?
Nu te costa f mult si in felul asta vei sti ce ai.Dar eu nu cred ca esti pt k pana acum se cunostea burta un pic, nu crezi? Sunt aproape 4 luni ! Acum depinde, poate ai altceva, de ce nu mergi la medic?
multumesc pt raspuns. test mi am facut si a iesit negativ.o sa ma duc si la medic..multumesc...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am facut tratament pt candidoza... sunt insarcina?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 12Pastila de a doua zi
- 3sa fie vorba de o sarcina?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 5sarcina sau dereglare
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 3Sunt gravida?
- 1am facut sex neprotejat nu sa terminat in mine e pisibil sa raman gravida??
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 9Am nevoie de un raspuns
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: