sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
si oricum in datile alea 2 NU A EJACULAT IN VAGIN
marti se face o luna de knd nu mi-a venit.ce se intampla oare ?da-ti-mi si mie un raspuns va rog
mergi la un control ginecologic!noi nu avem de unde sa stim exact ce e acolo la tn...
da morena ai dreptate numai ca orasul in kre stau este prea mic si mi-este f teama sa nu afle mama, voi face tot posibilul sa merg saptamana viitoare la bucuresti la un control, insa pana atunci cred k voi inebuni de disperare k nush dak ee o raceala sau sarcina
voi ce ziceti sa merg la ginecolog sau sa fac o ecografie, dak as fi insarcinata si mi-a intarziat o luna se vede sarcina la ecograf de pe acum, ajutati-ma va rog
vineri mi-am facut programare la doctor, mi-e tare frica dar sper sa iasa totul bn, vreau sa precizez k mia-m facut si al 3 lea test si a iesit tot negativ
am fost la doctor si a zis k nu sunt insarcinata sunt ff fericita din acest punct de vedere, dar mi-a zis k am niste chistulete pe ovare kre trebuiesc tratate, miercuri merg sa-mi fac si o ecografie si sper sa fie totul bn, pana imi vine mentruatia mi-a dat niset pastile care se numesc utrogestan, as vrea sa va intreb dak a luat cineva pastile din astea ?ms moolt
buna ziua...eu si prietena mea am avut un contact sexual (nu stiu daca e corect sa ii spun asa)... amandoi am avut lengeria intima pe noi dar doar ne-am jucat... este vreo posb ca sa ea sa ramana insarcinata? ea a fost un pic uda de la mn deoarece am facut in lengeria mea si dupa ea sa atins de mine...zona in care ea s-a udat e aproape de zona ei intima...sunt un pic stresat...stiu ca suna banal ptr unii dar chiar nu stiu
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 1Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??