sunt intr-adevar insarcinata?
Revin cu acelasi subiect de acum cateva zile. Nu cred ca s-a inteles bine ce am vrut sa spun. Mentionez ca acum 3 luni am uitat sa iau o pilula si nu am mai facut pauza de 7 zile, incepand un nou blister. Era normal ca in luna aceea sa nu imi mai vina ciclul si asa a fost. In luna urmatoare mi-a venit normal, in ziua care trebuia, dar fluxul era redus. Insa luna aceasta nu mi-a mai venit ciclul, desi am luat toate pastilele(in doua zile le-am luat cu o intarziere de 2 ore, sper ca nu a fost grav pt ca nici nu am avut contact sexual atunci?!). Nu inteleg ce se intampla, nu mi-a venit deloc in aceste zile si trebuia...Va rog ajutati-ma cu un sfat, o lamurire.Sunt disperata, mai ales ca m-am si despartit de prietenul meu acum. Va rog!Nu se poate sa fiu insarcinata! Mai mentionez ca zilele trecute am avut contact neprotejat cu prietenul si nici pilula nu am luat pt ca eram in pauza dintre blistere.
2 comentarii
Ai facut un test de sarcina? Ar fi bine sa faci si sa mergi la un consult ginecologic:Numai bine
chiar ar putea fi vorba de o sarcina?nu se poate. va rog mai dati-mi detalii.va multumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 3pot ramane gravita?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 1Intarziere menstruatie
- 4Sarcina ? Ajutati-ma..
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 5sarcina sau nu?
- 2sunt insarcinata?
- 0Se poate sa fiu însărcinată ?
- 0Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: