sunt oare gravida?
buna ziua,
am si eu o problema si nu stiu ce se intampla.
am ovare polichistice, si am luat anticonceptionale stodete 4 ani de zile.in 2015 am renuntat la ele si de atunci am probleme cu ciclul.imi venea odata la 2 luni.mia medicul ginecolog niste pastile care leam luat 3 luni.
in octomrie la inceput mia ciclul, dar de atunci nu a mai venit.
de o luna incoace am inceput sa ma simt obosita, sa simt ca ma molesesc cand ma astept mai putin, sa am arsuri pe stomac si nuam ciclul de cca 3 luni.
am facut mai multe teste de sarcina si ies negative.mentinez ca imi doresc un bebe si am facut sex neprotejat.
as putea sa fiu insarcinata si sa nu iasa la teste.la medic nu am ajuns inca.
multumesc
am si eu o problema si nu stiu ce se intampla.
am ovare polichistice, si am luat anticonceptionale stodete 4 ani de zile.in 2015 am renuntat la ele si de atunci am probleme cu ciclul.imi venea odata la 2 luni.mia medicul ginecolog niste pastile care leam luat 3 luni.
in octomrie la inceput mia ciclul, dar de atunci nu a mai venit.
de o luna incoace am inceput sa ma simt obosita, sa simt ca ma molesesc cand ma astept mai putin, sa am arsuri pe stomac si nuam ciclul de cca 3 luni.
am facut mai multe teste de sarcina si ies negative.mentinez ca imi doresc un bebe si am facut sex neprotejat.
as putea sa fiu insarcinata si sa nu iasa la teste.la medic nu am ajuns inca.
multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??