sunt oare insarcinata?
buna seara, va rog daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau cu parerea.am avut un act sexual cu prietenul meu si dupa citeva zile au inceput sa mi se-ntareasca sinii dar una ma pune pe ginduri sint oare insrcinata sau nu stiu cum la alte domnisoare dar la mine inainte de ciclu intotdeauna mi se fac sinii tari si putin durerosi, e ceva normal sa am sinii tari inaite de ciclu?mersi
3 comentarii
gugulet tot ce pot sa iti spun eca si eu am sanii tari si durerosi inainte menstruatiei.. si chiar putin umflati..
fatiun test de sarcina daca ai dubii.
fatiun test de sarcina daca ai dubii.
buna seara..va rog daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau cu parerea..am avut act sexual pe data de 7iulie iar pe data de 11 iulie mia venit ciclu..am avut act sexual neprotejat..se poate sa fi ramas gravida?
multumesc
multumesc
e data cind de obicei se-ncepe ciclu?adica 11iulie?eu pot sa-ti spun ca daca ai inainte de ciclu act sexual si in urmatoarele 3zile se-ncepe atunci nu-ti fa griji ca nu poate sa fie nimik, eu spun dupa mine ca am avut asa situatie, dar daca ai dubii fa un test de sarcina dupa ciclu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa raman insarcinata?
- 2sint insarcinata?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 3Sarcina?
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 10Sex dupa ejaculare
- 5Sarcina??
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 2Pot fi insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 2Posibila sarcina?
- 0probleme cu ciclul
- 1Pot fi insarcinata?
- 2Primul act sexual.
- 3Sarcina posibila?
- 0Sangerare de implantare ? Sanse de sarcina ?
- 0Testele de sarcina
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: