sunt oare insarcinata?
buna seara, va rog daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau cu parerea.am avut un act sexual cu prietenul meu si dupa citeva zile au inceput sa mi se-ntareasca sinii dar una ma pune pe ginduri sint oare insrcinata sau nu stiu cum la alte domnisoare dar la mine inainte de ciclu intotdeauna mi se fac sinii tari si putin durerosi, e ceva normal sa am sinii tari inaite de ciclu?mersi
3 comentarii
gugulet tot ce pot sa iti spun eca si eu am sanii tari si durerosi inainte menstruatiei.. si chiar putin umflati..
fatiun test de sarcina daca ai dubii.
fatiun test de sarcina daca ai dubii.
buna seara..va rog daca puteti sa-mi da-ti un sfat sau cu parerea..am avut act sexual pe data de 7iulie iar pe data de 11 iulie mia venit ciclu..am avut act sexual neprotejat..se poate sa fi ramas gravida?
multumesc
multumesc
e data cind de obicei se-ncepe ciclu?adica 11iulie?eu pot sa-ti spun ca daca ai inainte de ciclu act sexual si in urmatoarele 3zile se-ncepe atunci nu-ti fa griji ca nu poate sa fie nimik, eu spun dupa mine ca am avut asa situatie, dar daca ai dubii fa un test de sarcina dupa ciclu...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 4este sarcina?
- 2Sunt gravida?
- 0Sunt gravida?
- 11Ce se intampla?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 8Eeste posibila o sarcina?
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 3O posibila sarcina?
- 3Posibila sarcina?
- 1O posibila sarcina sau nu?
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: