sunt oare insarcinata?
Buna, am 23 de ani si sunt din Bucuresti. In ultimele zile ma simt balonata si urinez mai des decat de obicei. Eu si cu prietenul meu am facut dragoste saptamana trecuta, protejat, si nu pare sa fii avut parte de niciun incident neprevazut. cu toate acestea sunt destul de ingrijorata. Ciclul meu nu a fost niciodata regulat, luna asta nu mi-a venit si nici luna trecuta. Suntem impreuna doar de luna asta, si inainte nu am mai facut-o cu nimeni. Cand am mers la medic sa vad ce e neinregula cu ciclul, mi-am facut o ecografie si totul era ok. Ce poate fi?
1 comentarii
buna ziua. sunt foarte ingrijorata de ceea ce mi se intampla. acum 3 luni am avut contact sexual protejat cu prietenul meu. dupa 2-3 saptamani am avut dureri de burta si de ovare si imi intarzia menstruatia. am fost la medic si mi-a zis ca este o infectie urinara si am luat medicamente. dupa o saptamana mi-a venit si menstruatia dar pentru a fi sigura ca nu sunt insarcinata am facut si un test care a iesit negativ. urmatoarea luna mi-a venit menstruatia normal dar acum am inceput sa am din nou dureri in josul burtii si totodata in josul spatelui ( cred ca sunt rinichii)...este o durere care se duce pana in picioare.
AR PUTEA FI VORBA DE O SARCINA??
AR PUTEA FI VORBA DE O SARCINA??
Alte subiecte recente din această secțiune: