Sunt oare însărcinată ?
Buna ziua ! As avea nevoie de nişte sfaturi/lămuriri : In urma cu aproximativ 3 saptamâni, am avut contact neprotejat cu iubitul meu(fara finalizare in interior) însă nu este sigur daca 'a ieşit la timp'. La 14 zile dupa contact, am facut un test de sarcina, care a ieşit negativ, însă de 2 saptamâni, ma dor sânii încontinuu si imi sunt foarte sensibili, de 3 zile am nişte dureri puternice de stomac, însoţite de diaree, iar menstruatia mi-a venit azi, cu 8 zile mai devreme decât trebuia normal sa vina si e destul de abundentă, chiar daca e doar prima zi (Ceea ce nu mi s-a mai întâmplat).Menţionez ca menstruaţia se manifesta ca si cele din celelalte luni (referitor la dureri), acum sa vedem si cat o sa dureze.
Întrebarea mea este : e posibil oare, sa fiu însărcinată ?
Orice sfat/lămurire este binevenit/ă !
Va multumesc anticipat !
Întrebarea mea este : e posibil oare, sa fiu însărcinată ?
Orice sfat/lămurire este binevenit/ă !
Va multumesc anticipat !
5 comentarii
Sunt sanse sa ramaneti insarcinata daca aveti relatii sexuale fara prezervativ.
Din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care se elimina la inceputul actului si contine spermatozoizi.
Nu se stie daca aceasta este menstruatia sau o sangerare.
Test de sarcina la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual neprotejat.
Din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care se elimina la inceputul actului si contine spermatozoizi.
Nu se stie daca aceasta este menstruatia sau o sangerare.
Test de sarcina la 3 saptamani dupa ultimul contact sexual neprotejat.
Am uitat sa mai Menţionez ca ziua in care a avut loc acest contact, era a 3-a zi dupa menstruaţie...Poate influenţa cu ceva acest fapt ? Sau chiar si asa poti ramane însărcinată ?
Scade riscul de a ramane insarcinata. Dar, atentie: au ramas femei insarcinate si in timpul menstruatiei. Puteti ramane insarcinata in orice zi a lunii, de la 1 la 31 daca nu folositi prezervativ.
Buna ziua !! Ma aflu si eu printre multele femei dornice de un bebe dar intarzie, incep prin a spune ca am menstruatie neregulata. Deci in data de 26.01.2016 am fost la ginecolog domnul doctor spunand ca sunt curata ovare perfecte uter perfect dar din cauza menstruatiei sansele sa raman sunt minime! Atunci mi-a prescris duphaston 5 zile cate 4/zi prima zi de duphaston a fost in 27.01.2016 iar in 28.01.2016 menstruatia a aparut deci dupa o zi de duphaston eu zic ca si-a facut bine efectul, asa am avut o menstruatie de 28 zile ultima dinaintea tratamentului fiind pe 31.12.2015.. Mi-a prescris in continuare din ziua a -5a pana in ziua 9-a clostilbegyt pt ovulatie, iar din ziua 16-a pana in ziua 25-a duphaston 2/zi.. De 3 zile a trebuit sa-mi vina menstra si nimic.. O fi vreo reactiie adversa d la medicamente sau e bebe ? Test mie teama sa fac inca sa nu raman deZamagita asa ca am zis sa astept pana ajung la 10 zile intarziere.. Dar vreau o parere totusi. A si iau si acid folic zilnic 😁😘
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??