sunt oare insarcinata? va rog mult

buna am o intrebare am facut sex neprotejat cu prietenul meu.nu sa terminat in mine...desi eu am uneori impresia k sunt...mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ...si va rog sa-mi raspundeti la aceeasta intrebare daca as fi insarcinata un test de sarcina mi-ar arata ca sunt?sau nu?..va rog mult sa-mi raspundeti...va multmesc
3 comentarii

-actuala metoda pe care o aplicati (coit intrerupt sau ejaculare externa) are un grad de siguranta foarte scazut (de doar 60 %, in cazul unui cuplu cu multa experienta), atat de mic incat nu poate fi considerata o metoda contraceptiva pe care sa va puteti baza.
-sensibilitatea testelor de sarcina curente, din cate pretind firmele producatoare, este in jur de 98 %. Un studiu independent a aratat un mai mic grad de siguranta: 95 % cand sunt facute de medic, 80 % cand sunt facute de pacient(a). Dar, pana una-alta, sunt destul de ieftine si foarte comode. O metoda mai precisa este determinarea beta-hCG din sange.
Prin urmare, va recomand sa:
-treceti la un plan contraceptiv adevarat, in urma unui consult medical
-repetati testul de sarcina peste 10 zile, folosind prima urina de dimineata.
-sensibilitatea testelor de sarcina curente, din cate pretind firmele producatoare, este in jur de 98 %. Un studiu independent a aratat un mai mic grad de siguranta: 95 % cand sunt facute de medic, 80 % cand sunt facute de pacient(a). Dar, pana una-alta, sunt destul de ieftine si foarte comode. O metoda mai precisa este determinarea beta-hCG din sange.
Prin urmare, va recomand sa:
-treceti la un plan contraceptiv adevarat, in urma unui consult medical
-repetati testul de sarcina peste 10 zile, folosind prima urina de dimineata.

pai eu am facut un test de sarcina in urma cu o saptamana si mia iesit negativ.si azi dimineta am facut inca unul care mia iesit din nou negativ.

va rog mult sami raspundeti...ca sunt disperata

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 4pericol de sarcina
- 3sunt insarcinata?
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 1sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 5Sarcina sau nu?
- 0sunt insarcinata?
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 0Urgent! Aş putea rămâne însărcinată?
- 1Sarcină sau nu?
- 0sunt însărcinată?
- 14Sarcina sau nu?
- 1Contraceptie
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: