sunt riscuri de sarcina? :(

21-05-2012
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
am avut un contact sexual protejat cu prezervativ, si la urma contactului la baza penisului, prietenul meu avea un lichid alb, este posibil sa se fi scurs sperma din prezervativ? sunt extrem de ingrijorata, e cazul sa iau pilula de urgenta?
prezervativul l-am verificat si NU era spart, deci nu s-a spart, a fost chiar in regula
problema este ca eram in perioada fertila
2 comentarii
0
21-05-2012, ora 12:54
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Draga mea,
Ti-am citit toate posturile tale, si toate au acelasi subiect de luni de zile : daca esti insarcinata ori daca trebuie sa iei pilula de urgenta. Tu este stresata in fiecare luna din acelasi motiv. Nu vreau sa te superi insa in cazul tau ar fi mai bine sa iei anticonceptionale, cel putin pana cand mai cresti si menstruatia devine regulata ( am observat tot din posturile tale ca mai sunt si intarzieri de 13 zile, etc), si atunci nu vei mai avea batai de cap si nu te vei mai stresa. La ce bun sa te distrezi daca ajungi sa stai stresata saptamani pana cand vine menstra? Mergi la un medic sa iti recomande anticonceptionale, cel mai bine ginecolog pentru a-ti face si cateva analize, asta daca nu ai facut niciodata, orice femeie cu o viata sexuala activa ar trebui sa mearga la ginecolog o data la 6 luni ori cel mai rar o data pe an, chiar daca nu are nici un fel de probleme.
Cu privire la situatia actuala, si anume sperma la baza prezervativului, e destul de periculos daca esti in perioada fertila. Eu spun ca ar trebui sa iei pilula de urgenta daca ai suspiciuni serioase. Insa tine minte, o pilula de urgenta face mult mai mult rau decat multe luni de anticonceptionale, iar daca anticonceptionalele iti mai fac si bine, pilula de urgenta NU iti face alt bine decat faptul ca nu ramai gravida.
0
21-05-2012, ora 14:35
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
ok atunci iau pilula de urgenta, deoarece nu stiu ce era la baza prezervativului, era un lichid alb, si mi-e foarte frica sa nu fie sperma scursa
eu am interzis de la medic sa iau anticonceptionale deoarece m-a diagnosticat cu sindromul ovarelor polihistrice
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul