Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
Buna, in data de 26 august mi-a venit mensteuatia.
In data de 8 septembrie am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat, insa am luat a doua zii adica in 9 sept pastila de a doua zi escapelle.
In data de 14 sept am inceput sa am a
niste sangerari care au durat 2 zile nu a fost ca o mentruatie pentru ca a curs putin si a durat putin apoi peste 2 zile am avut niste dureri de burta.
Oare s.ar putea sa fii ramas insarcinata cu toate ca am luat pastila ? Si inca o intrebare dupa cate zile pot sa fac un test de sarcina? Sunt putin ingrijorata si am decis sa intreb aici.
Mulțumesc anticipat pentru raspuns
In data de 8 septembrie am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat, insa am luat a doua zii adica in 9 sept pastila de a doua zi escapelle.
In data de 14 sept am inceput sa am a
niste sangerari care au durat 2 zile nu a fost ca o mentruatie pentru ca a curs putin si a durat putin apoi peste 2 zile am avut niste dureri de burta.
Oare s.ar putea sa fii ramas insarcinata cu toate ca am luat pastila ? Si inca o intrebare dupa cate zile pot sa fac un test de sarcina? Sunt putin ingrijorata si am decis sa intreb aici.
Mulțumesc anticipat pentru raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pastila de a 2-a zi! Putin ajutor, va rog!
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 2Secretii vaginale maronii
- 5pastilă de a doua zi
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Pilula de a doua zi întârzie menstruația?
- 1Scurgeri anormale...
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Escapelle in perioada fertila
- 2Sunt gravidă??
- 1Si-a dat drumul in mine
- 2Postinor
- 0Escapelle la 24 h
- 0Sângerare după pilula de a doua zi
- 1Am citit ca o data ce iti vine menstruatia nu poti fi insarcinta caci ovulul este eliminat
- 1Va rog sa ma ajutați nu știu dacă sunt însărcinată sau nu
- 3Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?
- 0Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: