sunt sau nu?

Ultima data am avut ciclu pe 16 ianuarie (prima zi). pe 28 ianuarie un contact neprotejat, am luat postinor 2, imediat.Pe 4 februarie, la o sapatamana, am avut timp de 3 zile o mentruatie in cantitate f. mica. De atunci nu mi-a mai venit ciclul. Precizez ca am un ciclu neregilat care venea intre 39-42 zile, uneori 47 zile. Am facut teste de sarcina rapida si au iesit negative, ultimul pe 26 martie. Am fost la ginecolog pe 19 martie, si nu a vazut nimic.Dar nu mi-a spus sigur daca dunt sau nu! In cazul unei sarcini ar fi prea tarziu pentru un chiuretaj?
2 comentarii

1)Nu există, din câte scrieţi, nici cel mai mic argument care să pledeze pentru o sarcină
2)Chiuretaje se fac până în luna a 3-a, inclusiv. În mod excepţional, se fac şi în luna a 4-a.
3) Nici Postinor, nici chiuretajele nu reprezinta solutii contraceptive în sensul propriu (preventiv) al noţiunii. Se pare că ar fi bine să începeţi o metodă contraceptivă. Pentru aceasta, adresaţi-vă medicului dv.
2)Chiuretaje se fac până în luna a 3-a, inclusiv. În mod excepţional, se fac şi în luna a 4-a.
3) Nici Postinor, nici chiuretajele nu reprezinta solutii contraceptive în sensul propriu (preventiv) al noţiunii. Se pare că ar fi bine să începeţi o metodă contraceptivă. Pentru aceasta, adresaţi-vă medicului dv.

Sunt intr-o situatie disperata: am luat prima pastila de Pastinor dupa cca 90 ore...de la contact...insa contactul a avut loc dupa 3 zile de la sfarsitul menstruatiei...
Exista vreo alta metoda contraceptiva post contact??
Multumesc din inima pentru ajutor!
Exista vreo alta metoda contraceptiva post contact??
Multumesc din inima pentru ajutor!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt insarcinata?
- 2sa fie bebe?
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 5risc de sarcina?
- 7Pot fi insarcinata?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
- 5Poate fi vorba de o sarcina?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 1Teama de sarcina
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 1Despre sarcina
- 0Am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: