sunt sau nu?
Ultima data am avut ciclu pe 16 ianuarie (prima zi). pe 28 ianuarie un contact neprotejat, am luat postinor 2, imediat.Pe 4 februarie, la o sapatamana, am avut timp de 3 zile o mentruatie in cantitate f. mica. De atunci nu mi-a mai venit ciclul. Precizez ca am un ciclu neregilat care venea intre 39-42 zile, uneori 47 zile. Am facut teste de sarcina rapida si au iesit negative, ultimul pe 26 martie. Am fost la ginecolog pe 19 martie, si nu a vazut nimic.Dar nu mi-a spus sigur daca dunt sau nu! In cazul unei sarcini ar fi prea tarziu pentru un chiuretaj?
2 comentarii
1)Nu există, din câte scrieţi, nici cel mai mic argument care să pledeze pentru o sarcină
2)Chiuretaje se fac până în luna a 3-a, inclusiv. În mod excepţional, se fac şi în luna a 4-a.
3) Nici Postinor, nici chiuretajele nu reprezinta solutii contraceptive în sensul propriu (preventiv) al noţiunii. Se pare că ar fi bine să începeţi o metodă contraceptivă. Pentru aceasta, adresaţi-vă medicului dv.
2)Chiuretaje se fac până în luna a 3-a, inclusiv. În mod excepţional, se fac şi în luna a 4-a.
3) Nici Postinor, nici chiuretajele nu reprezinta solutii contraceptive în sensul propriu (preventiv) al noţiunii. Se pare că ar fi bine să începeţi o metodă contraceptivă. Pentru aceasta, adresaţi-vă medicului dv.
Sunt intr-o situatie disperata: am luat prima pastila de Pastinor dupa cca 90 ore...de la contact...insa contactul a avut loc dupa 3 zile de la sfarsitul menstruatiei...
Exista vreo alta metoda contraceptiva post contact??
Multumesc din inima pentru ajutor!
Exista vreo alta metoda contraceptiva post contact??
Multumesc din inima pentru ajutor!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 6va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?
- 3exista riscul unei sarcini?!
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 1oare sunt insarcinata?
- 5Risc de sarcina?
- 11Ce se intampla?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 8Sunt insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 12posibil sarcina?
- 1Sunt însărcinată???
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 0Ajutați-mă - care sunt sansele sa raman din nou însărcinată?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: