sunt sau nu insarcinata?

ce pot sa fac acum? va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.

Sfatul meu este sa te duci la medic pentru ca este cel mai indicat lucru, chiar daca te demoralizeaza la inceput.
Testele pe care le-am folosit au fost "sure chek"

TE pup si sa auzim numai de bine

Totul sa intamplat intr-o seara... cand eu impreuna cu prietenul meu eram singuri acasa.
Amandoi am uitat sa pastram controlul asupra placerilor trupesti si incepand cu o simulare a unui act sexual sa ajuns ca el sa incerce sa ma penetreze insa eu am simtit ca ma doare si l-am oprit...problema e ca a incercat sa ma penetreze fara a fi protejat...ceea ce ma inspaimanta in acest moment... dupa circa a 5 minute el a ajeculat in acea seara dar a ejaculat afara fara ami atinge zona mea genitala!credeti ca este posibil sa raman insarcinata? fiind cu psihicul la pamant am mers si am luat de la farmacie pilula de a 2 zi in mai putin de 72 de ore! credeti ca mia fost de folos sau vor aparea rectii adverse?sunt speriata si din faptul ca sunt putin nedumerita...deoarece fiind prima mea experienta de acest tip nu am stiut si nici acum nu stiu daca ceea ce sa intamplat este sex sau nu!mam privit in oglinda si am observat ca in zona genitala exista o gaurica mica!credeti ca am fost dezvirginata?uneori prietenul meu imi introducea degetul acolo...stiu ca pare o prostie acest gest dar vreau sa imi spuneti parerea dumneavoastra!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 3La cat timp se depisteaza sarcina?
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 4Sarcina?
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 8am luat escapelle si testul de sarcina a iesit pozitiv
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 2Lipsa menstruatiei
- 2Întârzierea menstruației
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 1Ajutati-ma! Sunt insarcinata?
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 2Posibil sarcina
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina testul de sarcina intarzierea menstruatiei