Sunt sau nu insarcinata?

20-12-2013
evuska
Nu este medic/terapeut
evuska
Buna, sunt noua pe aici si as avea o intrebare. As dori sa stiu daca sunt insarcinata dupa urmatoarele simptome pe care le-am avut in ultimile 2/3 saptamani, si anume: balonare, am sanii sensibili, merg des la baie, am o stare de moleseala si mi-a intarziat ciclul cu cateva zile. Eu si sotul meu de dorim foarte mult un copilas si as vrea sa stiu daca sunt sanse sa fiu insarcinata. Ar fi cadoul perfect de Craciun :). Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
20-12-2013, ora 13:25
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O sarcina este posibila. Sensibilitatea sanilor si intarzierea ciclului sunt semne de sarcina, desi foarte nespecifice. Pentru a putea afirma un diagnostic cert de sarcina este nevoie de cel putin doua din urmatoarele trei criterii: test (biochimic) de sarcina, control ginecologic si ecografie. Dintre cele trei, incepeti cu testiul de sarcina, e cel mai precoce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •