sunt sau nu insarcinata? ajutor!

16-08-2013
doinitaaaa
Nu este medic/terapeut
doinitaaaa
Buna ziua.Am aproape 18 ani, si ca aproape orice adolescenta are o problema(un stres)
Voi incepe prin a explica: pe 19 iunie bunicul meu a murit, in ziua aceea eu eram in prima zi de menstruatie(precizez asta pentru ca am luat in calcul si socul avut de la vestea primita).
Pe 6 iulie am avut contact sexual neprotejat(dar cu finalizare afara). Pe 19 iulie ma asteptam sa vina ciclul, dar a intarziat(precizez ca am facut efort in saptamana dintre 19 si 25) pe 25 mi-a venit ciclul dar a fost foarte putin cantitativ si de culoare maro (cum imi venea de obicei inainte si dupa ciclu, numai ca acum a fost asa timp de 6 zile cat ma tinea normal). Am facut un test de sarcina la 4 zile de intarziere-negativ. Am mai facut unul la o saptamana de la primul-negativ.
Pe 4 august am avut dureri in partea dreapta, am fost la spital, doctorii ma suspectau de apendicita acuta, insa ca sa fie sigur m-au trimis la un control ginecologic, tot pe 4 am mai facut un test care tot negativ a iesit. La control m-a palpat si singurul motiv al durerii era apendicul. Mi-a facut si ecografie transvaginala unde presupun ca nu s-a vazut nimic suspect cum ar fi un chist, o sarcina ectopica sau una normala(pentru ca altfel ar fi zis) si am fost operata de apendicita in aceeasi zi.
De ieri am dureri abdominale, de scurta durata, foarte usoare, dar doar atat.

Acum astept cu nerabdare cand si cum o sa vina ciclul (daca o sa vina), ma astept sa vina pe 25, nu stiu daca o sa vina mai devreme.
Stresul meu inca este posibila sarcina...Si chiar am nevoie de sfatul vostru, ca sa ma pot linisti pana la urmatorul ciclu :(
1 comentarii
0
16-08-2013, ora 16:51
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
NU esti insarcinata!!Stai linistita si nu te mai stresa...Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •