sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
buna:) Sunt noua pe acest forum...acum 2saptamani am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu dar fara a ne proteja iar el a ejaculat in mine.la aproximativ 20ore am folosit rigevidon 21+7 si folosesc si in momentul de fata.zilele astea trebuia sa imi apara menstruatia dar nimic...este posibil ca de la aceste pilule?este posibil ca menstruati sa apara doar atunci cand voi incepe sa le folosesc pe cele maro sau este posibil sa fiu insarcinata? dar faptul ca eu folosesc aceste pilule imediat dupa acel act sexual are vreun efect...vreau sa zic daca ele impiedica ecel embrion sa se formeze sau il distrug? ajutati-ma va rog mult de tot...sunt atat de speriata!!va multumesc
8 comentarii
daca aţi început pastilele exact atunci după actul sexual nu vă apără absolut deloc. trebuiau luate din prima zi de menstruaţie dacă e prima folie. nu apără de sarcină in accest fel, nu sunt pastile de acelaşi fel, în momentul de faţă dacă sunteţi gravidă nu faceţi decât să faceţi rău fătului mergând chiar până la posibile malformaţii..
singura situaţie in care sunteţi protejată este dacă eraţi deja sub tratament cu aceste pastile şi le luaţi de ceva vreme... luându-le în fiecare zi aşa cum trebuie, în fiecare zi etc. ele nu funcţionează ca metodă de urgenţă!
singura situaţie in care sunteţi protejată este dacă eraţi deja sub tratament cu aceste pastile şi le luaţi de ceva vreme... luându-le în fiecare zi aşa cum trebuie, în fiecare zi etc. ele nu funcţionează ca metodă de urgenţă!
multumesc frumos pt raspuns!!mi-a venit menstruatia acum 2zile.este posibil ca eu tot sa fiu insarcinata desi ma aflu in aceasta situatie?
nu cred că are cum să mai fii însărcinată. dar în ce condiţii ţi-a venit? ai ajuns la o anumită parte a foliei de pastiluţe sau le-ai întrerupt?
in conditii destul de normale...cu toate simptomele pe care le aveam de obicei. Da, mai aveam 4pastilute albe pana cand ajungeam la cele maro...si nu le-am intrerupt deloc, le iau in continuare. Oricum am de gand sa imi fac un test de sarcina dupa aceste zile de menstruatie.
si mai am o nelamurire:atunci cand s-a intamplat acest incident eu eram virgina, nu mi-a curs absolut deloc sange. e ceva anormal in asta?si dupa am mai avut relatii sexuale cu pers respectiva dar tot nimic, nici macar o picatura:(
nu este anormal se mai întâmplă, poate ai himen elastic sau ceva de genul ăsta. nu e obligatoriu să curgă sânge
buna!! aceste scurgeri menstruale au un miros foarte urat fata de celelalte de pana acum in privinta carora nu am avut nici un fel de problema. despre ce poate fi vorba, este din cauza anticonceptionalelor pe care le folosesc? poate fi vb de o ciuperca asa cum am citit alte subiecte sau etste cv normal?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 7duphaston
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 2Posibila sarcina?
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 4As putea fi insarcinata?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 10Risc de sarcina?
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 3Intarziere menstruatie
- 6Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei