Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?

24-01-2019
Maria180
Nu este medic/terapeut
Maria180
Buna ziua! Am facut sex neprotejat acum 2 luni(mai exact in noiembrie). In decembrie mi-a venit ciclu regulat si in ianuarie mi-a intarziat(probabil de la stres, pentru ca m-am stresat). Atunci cand am vazut ca imi intarzie am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ. A trecut perioada menstruala si am constatat dupa cateva zile sau o saptamana ca am scurgeri vaginale. Am mai facut un test de sarcina si tot negativ mi-a iesit. Ieri am fost la ginecolog si mi-a zis ca este totul oke sunt sanatoasa. Acum intrebarea mea este: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata? Mai trebuie sa repet testul de sarcina?
3 comentarii
0
25-01-2019, ora 10:07
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Normal este să-și dea seama pentru că are posibilitatea să facă investigații
Nu v-a făcut și un examen al secreției să vadă din ce cauză sunt acele scurgeri vaginale?
0
25-01-2019, ora 10:08
Maria180
Nu este medic/terapeut
Maria180
Nu mi-a facut pentru ca mai trebuia alti bani si nu aveam la mine, dar in schimb mi-a dat un tratament Macmiror complex ovule 10, dar atata timp cat mi-a zis ca totul este ok de ce sa-l iau?
0
25-01-2019, ora 12:27
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Era nevoie de un examen al secreției să vadă exact ce tratament îți dă. Neavând rezultatul secreției, ți-a dat ceva cu acțiune complexă.
Insistă să-ți facă un examen al secreției pentru că poți preîntămpina evoluția unei infecții.
Cauzele scurgerilor vaginale pot avea mai multe cauze, de aceea trebuie stabilită cauza exactă(o vaginoza bacteriana (comuna femeilor active sexual), fie o infectie candidozica (aparuta in urma unei suprapopulari cu Candida albicans).
Cauzele scurgerilor vaginale pot fi si bolile cu transmitere sexuala: Chlamydia trachomatis, Neisseria gonorrhoeae, Trichomonas vaginalis, deci pentru sănătatea ta mergi să stabilești cauza, dar părerea mea e să mergi la alt medic, pentru că nu te pronunți ca și diagnostic înainte de un examen al secreției.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •