supradoza vitamine??

06-10-2012
mihaelaandreea
Nu este medic/terapeut
mihaelaandreea
Buna ziua! De doua sapt am inceput sa iau ptr intarirea sistemului imunitar vitamine vitamez 1cp /zi polen o lingurita /zi dimineata, 1cp imunostim si o lingurita tinctura de propolis 20 pic seara cu miere.motivul avestei cure a fost faptul k am fost diagnosticata cu hpv tulpina 39 si un herpes genital care la prima aparitie m"” a usturat f mult si mi"” a fost foarte rau, iar pe langa aceste probleme mai am si probleme cu amigdalele racind destul de des.acum dupa! 2 sapt de tratament simt k am foarte multa energie si numai pot dormi! In rest nu am alte probl, vitaminele le iau de 14 zile si am hotarat k e suficient, mentionez k nu iau toate produsele in fircare zi, o zi iau propolis, alta polen.probl mea eate ca nu pot dormi si ma simt f energica acest lucru speriindu"” ma ptr k de cand mi /au aparut probl ginecologice m"” am simtit f rau.daca ma puteti ajuta cu un rasp v"” as fi recunoscatoare!
o seara buna!
Multumesc!
2 comentarii
0
07-10-2012, ora 13:17
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Cu siguranta nu suplimentul nutritiv ti-a cauzat insomnie. Cel mai probabil insomnia a aparut ca o coincidenta in aceasta perioada.
Esti suficient de activa in timpul zilei? Ma refer aici la activitati fizice, deoarece numai oboseala fizica va avea ca efect un somn bun. Activitatea psihica intensa doar iti va cauza insomnii.
Incearca sa fii foarte activa in timpul zilei, practica un sport de 3 ori pe saptamana si vei vedea ca te vei simti mai bine.
0
12-10-2012, ora 01:42
mihaelaandreea
Nu este medic/terapeut
mihaelaandreea
buna seara!multumesc ptr raspuns!din pacate nu sunt activa in timpul zilei, incerc insa sa fac miscare de doar 2 sapt si anume sa alerg cate putin, munca mes este mai mult la birou si asa k nu prea am timp de miscare.atunci voi contiuna cu suplimentele !o seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: hipervitaminoza

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: