Taietura la penis - orificiul uretrei!
In urma unui contact sexual cu multi ani in urma m-am taiat (cel mai probabil intr-un fir de par al partenerei) la penis in regiunea orificiului uretrei in partea de sus.
Taietura nu este foarte puternica si vizibila, decat in anumite momente.
Problema este ca din cauza acestei taieturi se largeste mult orificiul uretrei in partea de sus si ma deranjeaza (ustura) cel mai frecvent la contactele sexuale.
Periodic fac uretrite.
La momentul respectiv am suferit de uretrita si apoi prostatita care s-au vindecat foarte greu.
Cu ceva timp in urma am facut si epididim si chisturi la testicule.
Am efectuat mai multe consulturi urologice si medicatie (antiinflamatoare + antibiotice - mi-au afectat stomacul, fierea si colonul si fara rezultate).
Mi s-a spus ca acea taietura nu se poate reface sau opera pentru ca este prea fina, dar periodic imi creaza problema.
Ce ar putea fi de facut?
Taietura nu este foarte puternica si vizibila, decat in anumite momente.
Problema este ca din cauza acestei taieturi se largeste mult orificiul uretrei in partea de sus si ma deranjeaza (ustura) cel mai frecvent la contactele sexuale.
Periodic fac uretrite.
La momentul respectiv am suferit de uretrita si apoi prostatita care s-au vindecat foarte greu.
Cu ceva timp in urma am facut si epididim si chisturi la testicule.
Am efectuat mai multe consulturi urologice si medicatie (antiinflamatoare + antibiotice - mi-au afectat stomacul, fierea si colonul si fara rezultate).
Mi s-a spus ca acea taietura nu se poate reface sau opera pentru ca este prea fina, dar periodic imi creaza problema.
Ce ar putea fi de facut?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune: