teralogie fallot la copil mic
am un baiat de varsta de un an si din pacate sa nascut cu malformatie la inima numita tetralogie fallot.am fost programati la cluj pentru interventi chirugicala dar de cateori am mers copilu ori cat feream de raceala tot timpu face rinofaringita si secreti nazale si ne trimiteau napoi.langa boala asta mai are respiratia stridor.as dori sa vorbesc cu mamici care au copii cu boala asta si au trecut bine peste operatiesau ureaza sa fie operat.-.va multumesc.
3 comentarii
acum am citit mesaju tau.cred ca ai gasit o rezolvare pana acu, daca nu sfatu meu e sa incerci la institutu de boli cardiovasculare din tg.mures.eu am operat fetita acolo si acu e f.f.bine.noi ne-am operat de D.S.V.{defect septal ventricular}Cat am stat internate in spital pana la operatie am auzit multe cazuri ca al tau si toate cu reusita.multa sanatate!!!!!!!!
iti multumesc de raspuns, si mai am o intrebare, cam cat costa operatia la targu mures.la cluj medicu cere 1500 de euro.am trimis actele copilului in ungaria si astept raspuns si de acolo.va doresc multa sanatate si numai bine.daca se poate ea legatura pe adresa mea de email cu mine, ca mai am si alte intrebari.iti multumesc f.f.f. mult.
astept acceptu tau pe messenger sa discutam.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Implant de stent artera infundata
- 1Se poate opera un pacient cu dilatare aortica ascendenta si cu boala renala in stadiul 3A?
- 2Întrebare analize ablație
- 2Rana picior drept si varice, probleme de vindecare.
- 6Ablație cardiaca
- 0CT toracic, condiție internare?
- 0Fistula pentru dializa
- 2Reparare valva mitrala si tricuspidiana
- 0Cum procedez ptr schimbare de valva aortica!!
- 10Intervenție ablatie