Test de sarcina
Buna ziua! Eu și soțul încercam sa avem un bebe! Data de început a ultimei menstruații a fost pe 22 Iunie ! Data de ovulatie fiind in jur de data de 5 Iulie, am avut raporturi sexuale neprotejate din data de 1 pana in prezent, ieri m am simțit foarte rău, mi a fost greață de la absolut orice, astazi am facut un test de sarcina clearblue ultrasensibul si a ieșit pozitiv dar nu imediat, undeva după 10-15 minute, văzând așa am mai facut încă unu la fel a ieșit pozitiv a 2a linie foarte vagă si la fel după 15-20 minute, văzând așa am mai făcut unu care indica si săptămânile, aceasta a ieșit negativ, m am speriat si am facut si un barza unltrasensibil ieșind sii acesta negativ, nu știu ce sa cred si abia luni pot face beta hcg … ce părere aveți? Sunt foarte speriata ca ar putea fi negativ
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce analize sa fac in cazul in care s-a rupt prezervativul?
- 8menstruatie peste sarcina
- 4Cand se efectueaza un test de sarcina?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 3testul de sarcina
- 3test de sarcina
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 8test de sarcina negativ, menstruatie redusa
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 4e posibil testul sa arate pozitiv din alte cauze?
- 1Nustiu ce sa cred! a doua liniuta a iesit f f slab vizibila!
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 0Testele de sarcina
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 2Am facut testul de sarcina prea devreme?
- 2Test fals pozitiv?
Mai multe informații despre: testul de sarcina teste de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: