test de sarcina
Buna ziua
Am si eu o intrebare si asi dori sa primesc un raspuns cat mai curand pt k sunt disperata.In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat mai exact trecuse perioada de 7 zile pauza de anticonceptionale si eram in a 8-a zi cand trebuia sa incep urmatorul blister dar nu am mai luat k am intrat in pauza.Desi contactul a avut loc neprotejat ejacularea nu a avut loc in vagin va rog sa imi spuneti dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
Astept un raspuns.
Va multumesc
Am si eu o intrebare si asi dori sa primesc un raspuns cat mai curand pt k sunt disperata.In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat mai exact trecuse perioada de 7 zile pauza de anticonceptionale si eram in a 8-a zi cand trebuia sa incep urmatorul blister dar nu am mai luat k am intrat in pauza.Desi contactul a avut loc neprotejat ejacularea nu a avut loc in vagin va rog sa imi spuneti dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
Astept un raspuns.
Va multumesc
4 comentarii
In pauza de 7 zile intre folii nu ti-a venit menstruatia ?
Pai daca in acele 7 zile ai avut ciclu si in a 8-a zi ai avut contact sexual neprotejat, nu ai cum sa ramai insarcinata.Stai linistita caci menstruatia urmatoare va apare.Numai ca fii atenta de acum inainte sa nu ramai gravida daca ai intrerupt pilulele.
ok o sa fiu f atenta si va multumesc frumos pentru raspuns
Va doresc o zi buna si toate cele bune!
Va doresc o zi buna si toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 3dilema
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 3sunt oare insarcinata? va rog mult
- 2este vorba despre o sarcina?
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 1oare sunt insarcinata?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 4sex a doua zi dupa ce i sa terminat ciclul menstrual
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 2Ce se intampla?
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: