test de sarcina
Buna ziua
Am si eu o intrebare si asi dori sa primesc un raspuns cat mai curand pt k sunt disperata.In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat mai exact trecuse perioada de 7 zile pauza de anticonceptionale si eram in a 8-a zi cand trebuia sa incep urmatorul blister dar nu am mai luat k am intrat in pauza.Desi contactul a avut loc neprotejat ejacularea nu a avut loc in vagin va rog sa imi spuneti dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
Astept un raspuns.
Va multumesc
Am si eu o intrebare si asi dori sa primesc un raspuns cat mai curand pt k sunt disperata.In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat mai exact trecuse perioada de 7 zile pauza de anticonceptionale si eram in a 8-a zi cand trebuia sa incep urmatorul blister dar nu am mai luat k am intrat in pauza.Desi contactul a avut loc neprotejat ejacularea nu a avut loc in vagin va rog sa imi spuneti dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
Astept un raspuns.
Va multumesc
4 comentarii
In pauza de 7 zile intre folii nu ti-a venit menstruatia ?
Pai daca in acele 7 zile ai avut ciclu si in a 8-a zi ai avut contact sexual neprotejat, nu ai cum sa ramai insarcinata.Stai linistita caci menstruatia urmatoare va apare.Numai ca fii atenta de acum inainte sa nu ramai gravida daca ai intrerupt pilulele.
ok o sa fiu f atenta si va multumesc frumos pentru raspuns
Va doresc o zi buna si toate cele bune!
Va doresc o zi buna si toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Este posibila o sarcina?!
- 7sunt cumva insarcinata???
- 8Testul de sarcina se poate face si mai devreme de 14 zile?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 8pot ramane gravida?
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 10Insarcinata sau nu?
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 8Virgina, sanse sa fie gravida?
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 12Pot sa fiu insarcinata?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 0Poate fi sarcina?
- 2Este gravida?
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: