test de sarcina

Buna ziua
Am si eu o intrebare si asi dori sa primesc un raspuns cat mai curand pt k sunt disperata.In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat mai exact trecuse perioada de 7 zile pauza de anticonceptionale si eram in a 8-a zi cand trebuia sa incep urmatorul blister dar nu am mai luat k am intrat in pauza.Desi contactul a avut loc neprotejat ejacularea nu a avut loc in vagin va rog sa imi spuneti dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
Astept un raspuns.
Va multumesc
Am si eu o intrebare si asi dori sa primesc un raspuns cat mai curand pt k sunt disperata.In urma cu 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat mai exact trecuse perioada de 7 zile pauza de anticonceptionale si eram in a 8-a zi cand trebuia sa incep urmatorul blister dar nu am mai luat k am intrat in pauza.Desi contactul a avut loc neprotejat ejacularea nu a avut loc in vagin va rog sa imi spuneti dak exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
Astept un raspuns.
Va multumesc
4 comentarii

In pauza de 7 zile intre folii nu ti-a venit menstruatia ?

Pai daca in acele 7 zile ai avut ciclu si in a 8-a zi ai avut contact sexual neprotejat, nu ai cum sa ramai insarcinata.Stai linistita caci menstruatia urmatoare va apare.Numai ca fii atenta de acum inainte sa nu ramai gravida daca ai intrerupt pilulele.

ok o sa fiu f atenta si va multumesc frumos pentru raspuns
Va doresc o zi buna si toate cele bune!
Va doresc o zi buna si toate cele bune!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina?
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 0pot sa fiu gravida?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 5Am nevoie de o parere
- 2Posibil sarcina?
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
- 0Analiza de sange beta hcg
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: