test de sarcina
buna seara! ciclul meu nu e regulat deloc si azi sunt exact 31 de zile de la fostul ciclu, de obicei variaza de la 26 si mai mult, 30 de zile a fost limita...am avut contacte sexuale neprotejate, dar partenerul a ejaculat in exterior...imi fac griji...
am facut un test de sarcina acum 5 zile si mi-a iesit negativ...miine dimineata mai fac unul, cit de sigur va fi rezultatul? ma ajuta cineva va rog?
am facut un test de sarcina acum 5 zile si mi-a iesit negativ...miine dimineata mai fac unul, cit de sigur va fi rezultatul? ma ajuta cineva va rog?
7 comentarii
Probabil va fi negativ. Rezultatul nu poate fi foarte sigur la varste foarte mici de sarcina(exista si forme fals pozitive). Trebuie sa repeti testul de sarcina dupa o saptamana de amenoree (cam peste 5 zile).
da, a fost negativ.Dar exista totusi posibilitatea de a fi o sarcina?si cit e de mare...am avut niste dureri la ovare acum vreo 2 zile si sinii putin m-au durut, ce poate fi asta?? sunt asa de stresata in legatura cu situatia asta, nu mai rezist inca 5 zile...nu mi-as dori un bebe acum :(
Daca nu mai ai rabdare inca 5 zile poti sa faci un test de sange; asta este cel mai sigur. Chiar daca ejaculeaza in ext. este acel lichid pre-ejaculator care poate/contine suficienti spermatozoizi pentru a da nastere unei sarcini. Succes si multa sanatate!
mmm..dar daca merg la medic, el poate depista sarcina la un simplu control sau e nevoie de o ecografie?
Medicul te va pune sa faci testul de sarcina, eventual de fata cu el. Nu ai niciun beneficiu sa faci testul de sange (dozarea B HCG serica) pentru ca si testul urinar are o sensibilitate destul de buna si oricum nu schimba cu nimic conduita medicala. Daca testul de sarcina e negativ, cu siguranta nu se va vedea nicio sarcina ecografic. Repet: e suficient sa te duci la un consult ginecologic dupa mai mult de o sapt de intarzaiere a ciclului mentrual (fara a insemna ca esti neaparat gravida, e posibil sa fie o tulb hormonala)
Am facut un test de sarcina la 26 de zile de la contactul neprotejat. Testul l-am facut dimineata si a iesit negativ. Tin sa precizez ca cu doua zile inainte mi-a venit mentruatia dar foarte ciudata : prima zi maro. a doua zi culoare normala dar in cantitati mici. A treia zi dupa efor la sala mi-a venit iar o scurge maro inchis. Este vreun risc de sarcina? trebe sa repet testul peste cateva zile ? Si in cazul in care il repet este sigur rezultatul?
Nu esti insarcinata, dar pentru linistea ta, mai fa un test.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt derutata: de ce am scurgeri vaginale maro?
- 373postinor2
- 3ce riscuri il pot supune pe bebe daca nu am facut pauza mai lunga de la pastile?
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 15Intarzieri menstruale
- 3testul de sarcina dupa cate zile se face?
- 5Menstruatie neregulata, test de sarcina negativ...
- 1ciclu neregulat...posibila sarcina?
- 3Intarzierea menstruatiei(nu sunt gravida!)...astept raspuns
- 1Sunt insarcinata?Sfatul unui medic, va rog!
- 3Postinor 2, test negativ
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 1Pot fi insarcinata ?
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Ciclul menstrual neregulat testul de sarcina