test de sarcina

28-11-2011
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
buna seara! ciclul meu nu e regulat deloc si azi sunt exact 31 de zile de la fostul ciclu, de obicei variaza de la 26 si mai mult, 30 de zile a fost limita...am avut contacte sexuale neprotejate, dar partenerul a ejaculat in exterior...imi fac griji...
am facut un test de sarcina acum 5 zile si mi-a iesit negativ...miine dimineata mai fac unul, cit de sigur va fi rezultatul? ma ajuta cineva va rog?
7 comentarii
0
29-11-2011, ora 12:54
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Probabil va fi negativ. Rezultatul nu poate fi foarte sigur la varste foarte mici de sarcina(exista si forme fals pozitive). Trebuie sa repeti testul de sarcina dupa o saptamana de amenoree (cam peste 5 zile).
0
29-11-2011, ora 13:55
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
da, a fost negativ.Dar exista totusi posibilitatea de a fi o sarcina?si cit e de mare...am avut niste dureri la ovare acum vreo 2 zile si sinii putin m-au durut, ce poate fi asta?? sunt asa de stresata in legatura cu situatia asta, nu mai rezist inca 5 zile...nu mi-as dori un bebe acum :(
0
29-11-2011, ora 15:40
mariana2007
Nu este medic/terapeut
mariana2007
Daca nu mai ai rabdare inca 5 zile poti sa faci un test de sange; asta este cel mai sigur. Chiar daca ejaculeaza in ext. este acel lichid pre-ejaculator care poate/contine suficienti spermatozoizi pentru a da nastere unei sarcini. Succes si multa sanatate!
0
29-11-2011, ora 18:13
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
mmm..dar daca merg la medic, el poate depista sarcina la un simplu control sau e nevoie de o ecografie?
0
29-11-2011, ora 21:39
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Medicul te va pune sa faci testul de sarcina, eventual de fata cu el. Nu ai niciun beneficiu sa faci testul de sange (dozarea B HCG serica) pentru ca si testul urinar are o sensibilitate destul de buna si oricum nu schimba cu nimic conduita medicala. Daca testul de sarcina e negativ, cu siguranta nu se va vedea nicio sarcina ecografic. Repet: e suficient sa te duci la un consult ginecologic dupa mai mult de o sapt de intarzaiere a ciclului mentrual (fara a insemna ca esti neaparat gravida, e posibil sa fie o tulb hormonala)
0
01-12-2011, ora 11:09
Sophia1989
Nu este medic/terapeut
Sophia1989
Am facut un test de sarcina la 26 de zile de la contactul neprotejat. Testul l-am facut dimineata si a iesit negativ. Tin sa precizez ca cu doua zile inainte mi-a venit mentruatia dar foarte ciudata : prima zi maro. a doua zi culoare normala dar in cantitati mici. A treia zi dupa efor la sala mi-a venit iar o scurge maro inchis. Este vreun risc de sarcina? trebe sa repet testul peste cateva zile ? Si in cazul in care il repet este sigur rezultatul?
0
01-12-2011, ora 23:28
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu esti insarcinata, dar pentru linistea ta, mai fa un test.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •