Test de sarcina linie aparuta dupaia disparuta

31-05-2012
amf
Nu este medic/terapeut
amf
Buna

Azi am facut un test de sarcina la care sau intamplat 2 lucruri ciudata
Primul ca linia de test era alba cea de control rosie
A doua si care ma speriat pe mine am apasat din greseala in partea in care se inroduce in urina(acolo mai era un pic roz)si a aparut a doua linie dar dupa cateva secunde culoarea sa dus spre linia de control si dupaia a disparut si colorat a ramas numai linia de control.Precizez testul a fost tip banda

Ce inseamna asta va rog sa-mi raspundeti pentru ca m-am speriat foarte rau
2 comentarii
0
31-05-2012, ora 14:20
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Am pentru tine 3 sfaturi:
1.Din felul in care scrii, presupun ca esti adolescenta, deci pune mana pe carte ca sa inteleaga lumea ce vrei sa spui, pentru ca te exprimi foarte greoi
2.Repeta testul de sarcina
3.Foloseste prezervative sau anticonceptionale sau macar metoda calendarului, daca ai menstruatia regulata, ca sa n-ai emotii mereu

p.s din cate am deslusit(ca e greu de citit mesajul tau), nu esti insarcinata.Oricum, daca faci un test de sarcina, urmeaza corect instructiunile!
0
31-05-2012, ora 14:36
amf
Nu este medic/terapeut
amf
Imi cer scuze pentru scris

Azi am facut un test de sarcina tip banda dupa 5 minute m-am uitat si era doar linia de control rosie si daca te uitai in lumina linia de test era alba
Am asteptat 8 minute timp in care nu a mai aparut nici o line si atunci din greseala am apasat in partea unde se baga in urina, acolo mai era un pic din acel colorant roz si dupa cateva sec a aparut a doua linie dar dupa cateva secunde culoarea sa dus spre linia de control si a disparut si dinou linia de test era alba
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul