test de sarcina negativ

03-09-2017
pacsirta
Nu este medic/terapeut
pacsirta
Buna! Cu ciclul menstrual regulat (28) si 8 teste de sarcina negative. Asi putea fi insarcinata? ??? Ultimul contact sexual am avut in urma cu 24 de saptamani, iar de cateva zile am remarcat cateva simptomele de sarcina - sani umflati, solduri marite... Incep sa imi fac griji
Mentionez ca am peste 40 ani cu doua fete mari. Va rog spuneti ce modalitati sunt pt intrerupere de sarcina, in cazul in care asi fi insarcinata. Multumesc
3 comentarii
0
07-09-2017, ora 11:56
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca ar fi o sarcina ar trebui sa fie deja vizibila pe abdomen si sa simtiti miscarile fetale (spuneti ca nu ati avut contact de cca 6 luni)!
0
08-09-2017, ora 03:27
pacsirta
Nu este medic/terapeut
pacsirta
De cca. 4 luni! ar fi al 24 saptamana!! si langa simtomele de sani umflati, solduri marite doua zile la rand am simtiit miscarile fetale, deaceea m-am alertat, chiar daca in acele zile eram pe ciclul menstrual, care imi este f regulat...pe urma nimic...intre timp am mai facut doua teste de sarcina, tot negative. Ar fi o posibila sarcina? au mai fost cazuri cu ciclu menstrual normal? si teste de sarcina eronate?
0
11-09-2017, ora 14:23
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Testele de sarcina pot sa fie eronate. Faceti o ecografie sa eliminati aceasta posibilitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul