test de sarcina negativ
Buna! Cu ciclul menstrual regulat (28) si 8 teste de sarcina negative. Asi putea fi insarcinata? ??? Ultimul contact sexual am avut in urma cu 24 de saptamani, iar de cateva zile am remarcat cateva simptomele de sarcina - sani umflati, solduri marite... Incep sa imi fac griji
Mentionez ca am peste 40 ani cu doua fete mari. Va rog spuneti ce modalitati sunt pt intrerupere de sarcina, in cazul in care asi fi insarcinata. Multumesc
Mentionez ca am peste 40 ani cu doua fete mari. Va rog spuneti ce modalitati sunt pt intrerupere de sarcina, in cazul in care asi fi insarcinata. Multumesc
3 comentarii
Daca ar fi o sarcina ar trebui sa fie deja vizibila pe abdomen si sa simtiti miscarile fetale (spuneti ca nu ati avut contact de cca 6 luni)!
De cca. 4 luni! ar fi al 24 saptamana!! si langa simtomele de sani umflati, solduri marite doua zile la rand am simtiit miscarile fetale, deaceea m-am alertat, chiar daca in acele zile eram pe ciclul menstrual, care imi este f regulat...pe urma nimic...intre timp am mai facut doua teste de sarcina, tot negative. Ar fi o posibila sarcina? au mai fost cazuri cu ciclu menstrual normal? si teste de sarcina eronate?
Testele de sarcina pot sa fie eronate. Faceti o ecografie sa eliminati aceasta posibilitate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??