test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
buna ziua!as dorii sa imi raspundeti si mie daca puteti. dupa ultima relatie sexuala imi era friica sa nu existe posibilitatea de-a ramane insarcinata, pt ca nu ne-am protejat, dupa 12 zile am facut un test de sarcina si a iesit negativ iar la 3 zile mi-a venit menstruatia. as putea fii insarcinata ? va multumesc
5 comentarii
Daca a venit menstruatia, nu.
Va multumesc pentru atentia D-voastra ! cred ca sa produs si o raceala si.. am lu-at Nolicin (de 3 zile iau ), este in regula daca o sa iau in continuare ? mentionez ca dupa 1 zi durerea nu a mai persistat si nu mai am dureri de cand iau acest tratament !
Da, nu-i nici o problema.
Va multumesc pentru atentia D-voastra si pentru raspunsuri.
Buna ziua...Am facut acum 5 zile 5 teste de sarcina si au iesit pozitive...acum 2 zile mia venit menstruatia...Am fost la medic ca nu stiam ce se intampla si am facut un test de sarcina si iesit negativ!E posibil sa fiu insarcinata sau sa fi piersut sarcina prin menstruatie...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 115sunt sau nu gravida?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 10Insarcinata sau nu?
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 5Virgina si gravida
- 0Menstruatie putina
- 5sunt gravida?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 1Sarcina sau nu
- 0sarcina sau nu
- 2Sunt confuza
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina menstruatia redusa cantitativ