test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina

va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat sau o parere. Mi-am facut testu de sarcina dar imi arata negativ, totusi am unele simptome de sarcina, mananc mult, am pofte, ma dor sanii, burta mi s-a umflat, ma simt balonata, simt ca si cum as avea ceva inaintru. Dupa calculu calendarului sunt in zilele fertile si am facut sex neprotejat, e ejaculat in mine pt ca noi ne dorim un copil...toate indica ca as fi...dar de ce testu imi arata negativ? oare ca l-am facut prea devreme? l-am facut la 6 zile dupa conceptie, , , va rog ajutati-ma!
3 comentarii

Din cate stiu eu, poftele apar ceva mai tarziu, dar s-ar putea sa fi insarcinata si testul sa arate negativ, pentru ca acest lucru se intampla destul de frecvent, iar testul trebuie facut dupa aproximativ 10 zile. Sfatul meu este sa consulti un medic ginecolog, care te va lamuri cu siguranta. Numai bine!

Testul de sarcina se face de obicei la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat!Cu siguranta l-ai facut prea devreme!!Mai asteapta un pic ;))

din kte am patzit si yo esti insarcinata.dar km zicea jaquelinne testul fa-l dupa vreo 3 sapt, si at sigur s vede.da' k sa fii sigura fa-tzi o eco si o sa stii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt insarcinata?
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 8O fi sarcina sau nu?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 2primul test pozitiv, al doilea negativ
- 8posibil o sarcina?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 1Buna ziua! Se poate ramana insarcinata doar prin atingere?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 1sunt insarcinata?...pentru ca am deja doi copii
- 0Menstruaţie întârziată si teste negative.
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: