test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat sau o parere. Mi-am facut testu de sarcina dar imi arata negativ, totusi am unele simptome de sarcina, mananc mult, am pofte, ma dor sanii, burta mi s-a umflat, ma simt balonata, simt ca si cum as avea ceva inaintru. Dupa calculu calendarului sunt in zilele fertile si am facut sex neprotejat, e ejaculat in mine pt ca noi ne dorim un copil...toate indica ca as fi...dar de ce testu imi arata negativ? oare ca l-am facut prea devreme? l-am facut la 6 zile dupa conceptie, , , va rog ajutati-ma!
3 comentarii
Din cate stiu eu, poftele apar ceva mai tarziu, dar s-ar putea sa fi insarcinata si testul sa arate negativ, pentru ca acest lucru se intampla destul de frecvent, iar testul trebuie facut dupa aproximativ 10 zile. Sfatul meu este sa consulti un medic ginecolog, care te va lamuri cu siguranta. Numai bine!
Testul de sarcina se face de obicei la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat!Cu siguranta l-ai facut prea devreme!!Mai asteapta un pic ;))
din kte am patzit si yo esti insarcinata.dar km zicea jaquelinne testul fa-l dupa vreo 3 sapt, si at sigur s vede.da' k sa fii sigura fa-tzi o eco si o sa stii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi insarcinata?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 8Sarcina?
- 7sarcina sau nu?
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 4test de sarcina
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Insarcinata?!
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: