test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat sau o parere. Mi-am facut testu de sarcina dar imi arata negativ, totusi am unele simptome de sarcina, mananc mult, am pofte, ma dor sanii, burta mi s-a umflat, ma simt balonata, simt ca si cum as avea ceva inaintru. Dupa calculu calendarului sunt in zilele fertile si am facut sex neprotejat, e ejaculat in mine pt ca noi ne dorim un copil...toate indica ca as fi...dar de ce testu imi arata negativ? oare ca l-am facut prea devreme? l-am facut la 6 zile dupa conceptie, , , va rog ajutati-ma!
3 comentarii
Din cate stiu eu, poftele apar ceva mai tarziu, dar s-ar putea sa fi insarcinata si testul sa arate negativ, pentru ca acest lucru se intampla destul de frecvent, iar testul trebuie facut dupa aproximativ 10 zile. Sfatul meu este sa consulti un medic ginecolog, care te va lamuri cu siguranta. Numai bine!
Testul de sarcina se face de obicei la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat!Cu siguranta l-ai facut prea devreme!!Mai asteapta un pic ;))
din kte am patzit si yo esti insarcinata.dar km zicea jaquelinne testul fa-l dupa vreo 3 sapt, si at sigur s vede.da' k sa fii sigura fa-tzi o eco si o sa stii.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 2este sau nu insarcinata.
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 5oare sunt insarcinata?
- 1teste de sarcina??? nu stiu sa interpretez?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 2Sunt gravida ?
- 1Sunt gravida?
- 0AJUTOR ! Pot fi insarcinata?
- 0Pot rămâne gravida?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3Avort spontan
- 5Sunt insarcinata?
- 1A doaua linie roz pal pe 3 teste de sarcina. Eroare sau sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: