test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat sau o parere. Mi-am facut testu de sarcina dar imi arata negativ, totusi am unele simptome de sarcina, mananc mult, am pofte, ma dor sanii, burta mi s-a umflat, ma simt balonata, simt ca si cum as avea ceva inaintru. Dupa calculu calendarului sunt in zilele fertile si am facut sex neprotejat, e ejaculat in mine pt ca noi ne dorim un copil...toate indica ca as fi...dar de ce testu imi arata negativ? oare ca l-am facut prea devreme? l-am facut la 6 zile dupa conceptie, , , va rog ajutati-ma!
3 comentarii
Din cate stiu eu, poftele apar ceva mai tarziu, dar s-ar putea sa fi insarcinata si testul sa arate negativ, pentru ca acest lucru se intampla destul de frecvent, iar testul trebuie facut dupa aproximativ 10 zile. Sfatul meu este sa consulti un medic ginecolog, care te va lamuri cu siguranta. Numai bine!
Testul de sarcina se face de obicei la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat!Cu siguranta l-ai facut prea devreme!!Mai asteapta un pic ;))
din kte am patzit si yo esti insarcinata.dar km zicea jaquelinne testul fa-l dupa vreo 3 sapt, si at sigur s vede.da' k sa fii sigura fa-tzi o eco si o sa stii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 8efectul postinor
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 8Insarcinata sau nu?
- 3sunt insarcinata ?
- 6Menstruatie mai devreme si fara dureri, test de sarcina negativ
- 3pot ramane insarcinata?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 9pot ramane insarcinata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 3sanse de a fi insarcinata
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 1Despre sarcina
- 2Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: