test de sarcina pozitiv la 7 zile de la prenyl

26-06-2009
adina28
Nu este medic/terapeut
adina28
buna amsi eu o intrebare. am facut o injectie cu pregnyl in ziua 15 intrucat desi foliculii erau mari testele de ovulatie imi ieseau negative. la 24 de ore testul de ovulatie a iesit pozitiv am avut contact sexual in urmatoarele zile. am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. e sarcina sau efectul injectiei imi poate spune cineva cat timp ramane in organism hormonul HCG din pregnyl
2 comentarii
0
26-06-2009, ora 19:38
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La 7 zile de la Pregnyl poate fi un test de sarcina fals pozitiv.Dar poate fi si o sarcina adevarata.Repeta testul peste inca 7 zile sau fa-ti dozarea beta-HCG in sange.Dupa 7-10 zile se considera ca Pregnyl este eliminat.
0
26-06-2009, ora 19:47
adina28
Nu este medic/terapeut
adina28
multumesc pt raspuns totusi pentru comparatie am facut si un test de ovulatie care a iesit tot pozitiv. cu siguranta ovulatia daca a avut loc s-a produs acum 3-4 zile sunt in ziua 22 ceea ce ma face sa cred ca rezultatul pozitiv e tot de la injectie. tare mi-as dori sa fie sarcina...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul