Testele de sarcina pot da gres?

26-03-2009
kiki_riki
Nu este medic/terapeut
kiki_riki
Salutare.

am si eu o intrebare: Testele de sarcina pot da gres?
am facut-o cu iubita mea neprotejat dupa calendar timp de 4-5 luni fara grija ! cu 2 zile inainte de ciclu am facut-o insa eu nu am terminat( 19.03.2009) ! ciclul nu i-a venit.azi (26.03.2009)s-a facut o saptamana de cand am facut-o si a facut un test de dimineata...a iesit POZITIV ! stiu ca testele de sarcina pot fi precise numai dupa 10 sau 14 zile ! precizez ca ea a urmat un tratament de caderea parului cu niste pastile chinezesti ! se poate sa fie de la ele? nu prea cred...totusi astept un raspuns de la Dvs.
in speranta unei solutii.va multumesc!

o seara placuta !
6 comentarii
0
26-03-2009, ora 21:55
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
pai...ati facut-o cu 2 zile inainte de data la care trebuia sa ii vina, deci nu era in perioada fertila si nici nu ai terminat in ea... in mod normal nu ar trebui sa ramana insarcinata. sa mai repete testul cand se vor face cele 14 zile. asa cum ai zis si tu testele nu mereu sunt sigure.nu stiu ce sa iti zic mai mult. numai bine!
0
26-03-2009, ora 22:01
kiki_riki
Nu este medic/terapeut
kiki_riki
se mai intampla si astfel de accidente? adica se poate ramane insarcinata in perioada aia? stiu ca si testele de sarcina pot da gres...mai ales inainte de menstruatie...fiind perioada aceea in care corpul femeii sufera anumite schimbari ? dar totusi dupa o saptamana sa se vada sarcina?
acum ma intreb, , ,...sa fie de mai de demult?
astept si opinia unui medic daca se poate !

multumesc roxanik88 pt promptitudine!
0
26-03-2009, ora 23:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Precizia unui test de sarcina care iese pozitiv este de 95 %. Altfel spus, din 100 de rezultate pozitive, 95 sunt real pozitive, iar 5 sunt fals pozitive. Aplicand la cazul dv, putem spune, deci, ca exista o probabilitate de 95 % ca sa fie vorba de o sarcina. In aceasta faza, pentru mai multa precizie ar fi recomandabila o analiza de sange, numita dozarea beta-hCG.
0
26-03-2009, ora 23:34
kiki_riki
Nu este medic/terapeut
kiki_riki
deci imi recomandati sa fac analizele de sange sa vad daca este cu adevarat insarcinata ?
astept si propuneri unde sa ma duc evetula recomandari !

cat mai detaliate va rog !
0
26-03-2009, ora 23:37
kiki_riki
Nu este medic/terapeut
kiki_riki
dar vreau sa stiu daca este posibil daca dupa numai 6 zile sa se vada la test sarcina si daca inainte de menstruatie cu 2 zile putea sa ramana insarcinata ? este posibil sa fie de mai demult ?
astept raspuns...multumesc !
0
27-03-2009, ora 11:32
lorenzo
Nu este medic/terapeut
lorenzo
buna am vrut sa-ti spun si eu parerea mea deoarece se poate ramane insarcinata in ori ce moment eu am ramas insarcinata chiar spre sfirsitul ciclului si chiar inainte se poate ramane. si cel mai inportant lucru este atunci cand va dati drumul amandoi chiar daca nu sia dat drumul are o secretie care contine spermatozoiti.testele de sarcina e posibil sa dea gres dar daca faci 3 trebuie sa coincida 2 dintre ele dar testul cel mai sigur este cu prima urina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •