testul de sarcina
am facut un test surecheck si a 2 linie a aparut dupa 1 ora stearsa, iar dupa vreo 3 ore s-a accentuat, e vizibila, poate fi sarcina? in primele 25-30 min era doar 1 singura linie, pe test scrie ca rezultatul se citeste intre 5 si 10 min, dar imi e teama, e posibil sa fie prea devreme facut?
2 comentarii
DA, intr-adevar este sarcina, asa am patit si eu, dar ca sa fii tu sigura poti repeta testul maine dimineata la prima urina.
Nu se citeste un test de sarcina la atatea ore. Se citeste obligatoriu in primele 5 si 10 minute si apoi se arunca. Oricate teste ati face, daca il cititi peste o ora, peste doua ore peste zece ore, o sa apara o a doua liniuta in general... sau nu o sa apara o a doua liniuta. dar de aia se citeste atunci cand este facut si atat!
daca vreti pentru siguranta luati si faceti mai multe teste, cititi-le corect si nu obsesiv din ora in ora!
daca vreti pentru siguranta luati si faceti mai multe teste, cititi-le corect si nu obsesiv din ora in ora!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??