testul Papanicolau

Am facut testul Papanicolau si as dori sa stiu daca este in regula sau trebuie urmat vreun tratament.
Frotiu intens inflamator (TBS).
Ex. NORMAL
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala si doctorul mi-a spus ca nu sunt probleme.
Va multumesc!
Ex. NORMAL
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala si doctorul mi-a spus ca nu sunt probleme.
Va multumesc!
5 comentarii

Scrie si rezultatul examenului secretiei vaginale.

REVENIRE
Am facut testul Papanicolau si as dori sa stiu daca este in regula sau trebuie urmat vreun tratament.
Ex. NORMAL - (altceva nu scrie)
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala, cu rezultatul - Epitelii izolate si grupate, leucocite moderate, flora vaginala formata din bacili doderleini, rari bacili gram negativi.
Va multumesc!
Ex. NORMAL - (altceva nu scrie)
Specific faptul ca am facut si secretie vaginala, cu rezultatul - Epitelii izolate si grupate, leucocite moderate, flora vaginala formata din bacili doderleini, rari bacili gram negativi.
Va multumesc!

Deocamdata nu e nevoie de tratament...Rezultatul e bun, dar se coreleaza cu simptomatologia, cu motivele pentru care te-ai adresat medicului si ai dorit sa faci aceste analize. Daca ai sau vor apare neplaceri in sfera genitala va trebui sa urmezi un tratament.Deci faci cum a decis medicul.

Va multumesc pentru raspunsul prompt!
Nu am nici un fel de simptom. Analizele le-am facut deoarece au fost decontate de servici. De aceea rezultatele le-am primit tot la servici, insa cele pt. Papanicolau nu mi le citise nici un doctor.
Nu am nici un fel de simptom. Analizele le-am facut deoarece au fost decontate de servici. De aceea rezultatele le-am primit tot la servici, insa cele pt. Papanicolau nu mi le citise nici un doctor.

Prin testul Papanicolau sau prin examen secretie vaginala se poate depista virusul herpetic sau trebuie sa ceri in mod special?
Multumesc!
Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unui test de secretie am aflat ca am vaginita
- 3secretie mirositoare, abundenta, albicioasa...
- 3Bubite rosii + poze (cenzurate)
- 2interpretare analize PAPANICOLAU, va rog sa-mi spuneti ce am
- 5Dupa histerectomie totala se mai face Papanicolau?
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 3Examen secretie-rog ajutor!
- 0testul papanicolau
- 13care e diferenta ecografie vaginala si abdominala?
- 2Testul Babes-Papanicolau
- 0interpretare papanicolau
- 0rezultat papanicolau
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 1interpretare secretie
- 0interpretare test
- 0Interpretare rezultate Papanicolau, secretie vaginala si sumar urina
- 0Ajutor !! ce semnifica metaplazie scuamoasa matura si imatura?
- 1PAP - fond hematic
- 2HSIL, Displazie col uterin
- 0Flora bacilara
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: