tranchilizant cum se face?
vreau sa fac un tranchilizant lichid cumva din pastile de dormit +ser fiziologic?imi trebuia ca sa adorm cainii de linga bloc sai duc cat mai departe, spunetiva parerea.
5 comentarii
Intrebati un veterinar. Drogurile cainilor sunt cu totul altele decat ale oamenilor. Eu am vrut sa-mi adorm motanul, care avea nenorocitul obicei ca nu dormea toata noaptea, desi dormea toata ziua. Am folosit un sfert de tableta de fenobarbital. Nimic. Am crescut la jumatate de tableta. Nimic. Pana la urma am ajuns la o doza care ar fi bagat in coma un pluton.Motanului incepuse sa-i placa fenobarbitalul meu. Exasperat, m-am adresat unui veterinar, care mi-a explicat ca nu exista receptori de barbiturice la pisici. Adica, nu au efect.
curiozitate: cum planuiti sa ii transportati?
pt domnul doctor dragomir: puteati sa incercati cu cu putin lichior, dar desigur, era posibil sa-i placa mai mult decat fenobarbitalul si sa trebuiasca sa-l internati la dezalcoolizare:)
eu cred ca de fapt Piratul vrea sa afle cum se fabrica un substituit de ketamina si nu stie cum sa ne spuna...ca altfel nu intra pe acest forum
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Povestea unei jucătoare
- 2Clinici Metadona in Bucuresti
- 0Buprenorfina
- 1Caut un centru care îmi poate da metadonă
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 5Sunt marginalizat de societate
- 2Industia de droguri are ca obiectiv profitul, atat profitul.
- 5Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
- 0Clinica privata metadona