Tratament contra starilor dinaintea mesntruatiei!
Asi dori un raspuns de la D/NUL DOCTOR, MIHNEA DRAGOMIR.
Multumesc pentru raspuns si va rog s/a m/a scuzati ca vi/am gresit specialitatea, dar se mai intampla!
E bine ca stiti de toate!
O rugaminte daca se poate, eu sunt din localitatea RESITA si nu stiu sa avem medici homeopati, va/si ruga tare mult daca ati putea sa ma ajutati spunandu/mi ce tratament a/si putea sa iau, daca nu puteti sa/mi spuneti on/line, sau sa/l cupar de la dvs., eventual cu mandat postal ???
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns si va rog s/a m/a scuzati ca vi/am gresit specialitatea, dar se mai intampla!
E bine ca stiti de toate!
O rugaminte daca se poate, eu sunt din localitatea RESITA si nu stiu sa avem medici homeopati, va/si ruga tare mult daca ati putea sa ma ajutati spunandu/mi ce tratament a/si putea sa iau, daca nu puteti sa/mi spuneti on/line, sau sa/l cupar de la dvs., eventual cu mandat postal ???
Multumesc!
1 comentarii
Nu am cum sa stiu ce tratament este cel mai potrivit de la distanta. In homeopatie e valabila zicala "nu exista boli, exista bolnavi". In alopatie, daca sunt 100 de pacienti carora le curge nasul, toti 100 vor primi picaturi de nas. In homeopatie nu e asa, se prea poate sa primeasca 100 de remedii diferite. Deci, cel mai bine e sa gasiti un homeopat bun in partile Resitei.
Pana il gasiti, faceti rost de medicamentul Femicur. E o alternativa pe jumatate naturista, se gaseste in farmacii si merita incercat.
Pana il gasiti, faceti rost de medicamentul Femicur. E o alternativa pe jumatate naturista, se gaseste in farmacii si merita incercat.
Alte subiecte recente din această secțiune: