Tratament esuat cu antibiotice -- uroculura
Buna,
Am luat 2 sapt ciprolen dar starea mea nu s-a imbunatatit. As dori sa stiu la cat timp dupa incetarea tratemntului cu antibiotice pot face o analiza de urina ?
Multumesc
Am luat 2 sapt ciprolen dar starea mea nu s-a imbunatatit. As dori sa stiu la cat timp dupa incetarea tratemntului cu antibiotice pot face o analiza de urina ?
Multumesc
2 comentarii
Depinde de antibiotic, dupa Ciprofloxacina cam 3 zile, de ce nu incercati Urisan paralel cu antibioticele, face uneori minuni, nu lasa bacteria sa se "agate" de mucoasa.
Am mai raspuns la acest gen de problema, sper sa fie si aici de folos. La mine a fost:
O cura cu Cystinol Akut (vezi prospect pe --------*) este un adjuvant minunat si obligatoriu in orice tratament pentru cistita. Iar o cura  de doua ori pe an reprezinta aproape o garantie ca nu vei avea complicatii de aceasta natura.Â
Este un medicament naturist din Strugurii ursului si spre deosebire de ceaiul din aceasta planta care se recomanda de fitoterapeuti petnru cistitia Cystinolul are concentratia otpima de substanta activa si studii clinice care atesta proprietatile terapeutice.
(*modificat de admin)
O cura cu Cystinol Akut (vezi prospect pe --------*) este un adjuvant minunat si obligatoriu in orice tratament pentru cistita. Iar o cura  de doua ori pe an reprezinta aproape o garantie ca nu vei avea complicatii de aceasta natura.Â
Este un medicament naturist din Strugurii ursului si spre deosebire de ceaiul din aceasta planta care se recomanda de fitoterapeuti petnru cistitia Cystinolul are concentratia otpima de substanta activa si studii clinice care atesta proprietatile terapeutice.
(*modificat de admin)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?