Tratament Macmiror + Tergynan

14-05-2016
doreeah
Nu este medic/terapeut
doreeah
In urma cu 9 zile am fost la un consult ginecologic de rutina, in urma caruia mi-a fost recomandat urmatorul tratament: lavaj cu Tantum Rosa timp de 10 zile, ovule Macmiror si Tergynan (un tip o seara, un tip urmatoarea seara, fiecare cate 10, deci tratament de 20 de zile). Fiind prima data cand mi-a fost dat un astfel de tratament, nu am inteles de la doctor decat ca am vaginul foarte rosu. Mentionez ca nu am avut niciun fel de simptom (scurgeri/mancarimi/durere).
Dupa o informare mai amanuntita, atat pe forumuri romanesti cat si pe cateva straine, am vazut ca tratamentul cu ovule nu este recomandat mai mult de 10 zile. In articolele englezesti chiar am vazut ca lavajul nu e privit tocmai bine, iar tratamentul cu ovule este deseori recomandat timp de 3-5 zile. Sunt constienta ca nu toate tipurile de ovule sunt la fel, insa mi-a dat de gandit.
Intrebarea mea este urmatoarea: 20 de zile este o perioada normala de tratament? 10 zile nu sunt de ajuns? In unele articole am vazut ca recomandare intreruperea tratamentului dupa disparitia simptomelor, insa eu nu am niciun fel de simptom si deci nu am dupa ce sa ma orientez.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •